fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Ažuriranje Web Sajta

Ažuriranje Web Sajta

WordPress je najavio ažuriranje koje ispravlja 70 programskih grešaka i sedam ranjivosti sajta koji je kreiran na WordPress platformi. Važno je proveriti da li je dostupno ažuriranje vašeg web sajta na najnovijoj verziji WordPress-a.

Ranjivost na zlonamernim skriptama

WordPress je zakrpio softver za rešavanje više ranjivosti skripti. Ranjivost skripta na različitim lokacijama omogućava napadaču da ubaci zlonamernu skriptu na ranjivu web stranicu.
Autentifikovanje skripte na više lokacija je ista ranjivost samo ovo se događa kada je korisnik prijavljen. Korisnik koji upravlja web sajtom. Korisnik može biti bilo ko u rasponu od člana web lokacije pa sve do nivoa administratora.
Ranjivost na zlonamernim skriptama mogu se koristiti za napad na posetioce sajta kao i za promenu WordPress web stranice. Ove vrste ranjivosti mogu se korisititi kao prvi talas napada koji može da otključa i očisti put ozbiljnijim napadima

pristupacno održavanje web sajtova
iiStudio se bavi izradom i održavanjem web sajtova

Iz tog razloga je važno održavati Vaš web sajt sa najnovijom instalacijom WordPressa. Ažuriranje web sajta nije samo ograničeno za ispravljanje zlonamernih skripti već i drugih ranjivosti.

Obaveštenje o novoj verziji WordPress-a 5.4.1 sa 17 ispravki i 7 bezbednostnih ispravki

Sajt sa najnovojim novostima iz sveta web sajtova.

Ispravke grešaka na platformi WordPress

U ovom izdanju bilo je 17 ispravki programskih grešaka. Tipične greške koje su ispravljene bile su neispravne slike o medijskim datotekama koje utiču na određene pregledače i popravljaju sukobe sa nekim dodacima, među mnogim drugim greškama.

Naš tim iiStudio može da održava za Vas web sajtove

Šta sve spada u održavanje web sajta:

– Svakodnevno postavljanje sadržaja na sajtu

– Ažuriranje Vašeg Web Sajta (veoma bitna stavka zbog pronađenih propusta na platformi koji mogu da ugroze bezbednost sajta i samog sadržaja na sajtu)

– Ažuriranje dodataka (plugina) na sajtu

– Mesečno pravljenje kopija sajta (u slučaju da sajt bude hakovan da može da se povrati sa minimalnim gubitkom sadržaja)

– Reorganizacija web sajta

Više o našem održavanju web sajtova i cenovniku.

Održavanje sajtova wordpress
Ažuriranje Web Sajta

Naš tim u iiStudio se bavi održavanjem vaše web sajtova, uključujući i ključni aspekt ažuriranja web sajtova. Tipični problemi koji su rešeni uključuju neispravne slike medijskih datoteka koje utiču na određene pregledače i rešavanje sukoba sa različitim pluginovima, između mnogih drugih grešaka. Obezbeđivanje redovnog ažuriranja i održavanja vaše web sajta je od suštinskog značaja za bezbednost sajta i celokupni integritet sadržaja. Za više informacija o našim uslugama održavanja web sajta i cenama, posetite našu web stranicu o održavanju i cenama web sajta.

U stvarnom životu, postojao je sajt koji je delio fascinantne informacije o najnovijim naučnim otkrićima. Međutim, ono što je bilo zapanjujuće nisu bila naučna otkrića, već propusti u održavanju sajta. Vlasnici su očigledno preskočili čas “Kako redovno ažurirati vlastiti sajt”.

Ažuriranje Web Sajta
Ažuriranje web sajtova

Posetioci koji su želeli saznati najnovije vesti iz sveta nauke naišli su na “Error 503 – Servis nedostupan”. Umesto eksperimentalnog znanja, dobili su lekciju o važnosti redovnog održavanja. Sajt je postao poput zaboravljene laboratorije, sa korisnicima koji su tragali za informacijama kao da su izgubili ključ za zaključana vrata laboratorije znanja.

Na društvenim mrežama, šale su počele pljuštati brže od brzine svetlosti, a sajt je postao predmet virtuelnih eksperimenata u humoru. Neki su čak predložili da sajt treba dobiti Nobelovu nagradu za neodržavanje.

Dok su vlasnici krpili svoj digitalni eksperiment, korisnici su naučili važnu lekciju: u svetu interneta, neophodno je redovno ažuriranje kako bi se izbegle naučne katastrofe na mreži.

Javite nam se da Vam održavamo sajt i da imate ažuriranje web sajtova !

Redovno ažuriranje web sajta ključno je za održavanje svežih informacija i poboljšanje korisničkog iskustva.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas