Da Vaš web sajt uvek bude u trendu !

Brza i profesionalna podrška – da bi pomogli svim našim klijentima da što bolje i uspešnije mogli promovisati svoju firmu ili svoje proizvode u digitalnom svetu. Mi smo tim koji će brinuti o tome.

iiStudio

Izrada web sajtova, Fotografisanje & Snimanje

Fotografisanje burger-a za izradu web sajta

Fotografisanje hrane u restoranu Burger Check. Fotografije se koriste za promociju na društvenim mrežama kao što su instagram i facebook. Fotografije će isto da se koriste za izradu digitalnog menija. Digitalni meni dizajniramo kao izradu web sajta sa stranicom koja poseduje meni restorana, društvene mreže na stranici i ostale informacije koje su potrebne vašim gostima. Mogu da se dodaju upustva za poručivanje hrane i direktan broj za pozivanje.

Kada se kreira digitalni meni može da se dizajnira flajer na kome možete da imate QR code i preko koda možete da dodjete do menija restorana.

Drugi način stizanja do digitalnog menija je slanje linka i kada se klikne na link otvara se web sajt na kome se nalazi digitalni meni za restoran.

izrada sajta i digitalni meni

Dizajniramo izgled Vašeg sajta i prilagođavamo ga na svim uređajima da je dobro vidljiv.

Zainteresovani ste za izradu web sajta ali niste sigurnu kako će Vaš budući sajt izgledati ? Nema problema, naš tim iiStudia će kreirati za Vas potpuno besplatno idejno rešenje kako bi mogao da izgleda web sajta. 

Back
WhatsApp
Pozovite nas