fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Fotografisanje
Fotografisanje hrane za restoran

Fotografisanje hrane za restoran

Fotografisanje hrane za restoran je odlična stvar za restorane koje hoće da povećaju svoju prodaju i posećenost. Fotografisanje hrane je pravi izazov. Fotografije hrane koje nisu profesoinalno urađene izgledaju zastarelo i neukusno.

Biće Vam potreban dobar fotograf i stilista da bi stavke na stolu izgledale što bolje. Ako se dobro urede fotografije hrane, mogu da privuču pažnju i da prodaju artikle sa visokom maržom i dodatke kao što su predjela i deserti.

Drugi slučaj za korišćenje fotografije je ako imate neke specifične stavke u meniju. Dok dobar opis menija može pomoći da se objasni obroh, slika obroka može biti efikasnija. 

Treći slučaj je da imate profesionalne fotografije hrane da bi ih koristili na društvene mreže kao što su instagram i facebook.

Četvrti slučaj je da imate fotke koje možete da koristite prilikom izrade web sajta ili qr menija.

Konačno, važno je da sve fotografije na vašem meniju budu vaše. Iako su slike dostupne na internetu i mogu uštedeti novac za profesionalno fotografisanje hrane u restoranu ne prikazuje vašu hranu i gost ne dobije hranu koju je video na fotografijama.
Cena fotogafisanje hrane je 4000 din.

Kontaktirate nas.

Zainteresovani ste za izradu web sajta ali niste sigurnu kako će Vaš budući sajt izgledati ? Nema problema, naš tim iiStudia će kreirati za Vas potpuno besplatno idejno rešenje kako bi mogao da izgleda web sajta. 

Pogledajte digitalni meni za restoran Sejo

Prikazivanje fotografija na web stranici je dobar način da dođete do novih klijenata koji traže Vaš proizvod na internetu. Treba uvek da imate Vaše originalne fotografije koje ćete predstavljati na Vašem web sajtu tako da Google pretraživač označi Vaš sajt kao ažuriranim sa novim stvarima i tako se bolje rangirate na internetu.

iiStudio može za Vas da odradi fotografije, web sajt i SEO optimizaciju.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas