fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Fotografisanje
Galerija fotografija – Dubrovnik, Makarska, ostrvo Brač, Hrvatska

Galerija fotografija – Dubrovnik, Makarska, ostrvo Brač, Hrvatska

Galerija fotografija – Dubrovnik, Makarska, ostrvo Brač, Hrvatska. Jedan od naših članova tima je letovao u Hrvatskoj. Podelili su sa nama nekoliko fotografija koje smo želeli da podelimo na našem sajtu. Putovanje je bilo iz Srbije, kroz Crnu Goru i ulazak u Hrvatsku. Nekoliko dana su boravili u Makarsku a zatim su iz Makarske trajektom stigli na ostrvo Brač. Cena trajekta iz Makarske do Brača je oko 50e u jednom pravcu. Karte je potrebno kupiti ranije zbog gužvi i da vam ne propadne dan čekajući trajekte. Spavali su u gradu Postira, smeštaj im je bio u starom gradu. Stanovnici starog grada su imali parcelu/parking koji je bio besplatan. Najlepša plaža na ostrvu Brač je zlatni Rit. Ispod možete pogledati nekoliko fotografija. U povratku su obišli Dubrovnik. U Dubrovniku su našli parking u gradskoj garaži gde je bio sat parkinga oko 5e.
Uživajte !

Galerija fotografija – Dubrovnik, Makarska, ostrvo Brač, Hrvatska

Naš proces izrade Vašeg sajta

Popunite kontakt formu
Mi Vas kontaktiramo
Pošaljete nam sadržaj
Šaljemo Vam idejno rešenje
Svidi vam se idejno rešenje
Nastavljamo saradnju

Iskoristite svoju slobodu, radite ono što volite. Mi volim web dizajn i uživamo kada radimo idejna rešenja sajtova za klijente. Dešava se da potencijalni klijenti odbiju naše idejno rešenje ali mi iz svakog procesa naučimo nešto novo, novi zahtevi koje do sada nismo imali, nova iskustva u komunikaciji, nove prodajne vešite. Zato razvijate svoje ideje, edukujte se i uživajte u procesu.

Bavimo se i održavanje sajtova, Imamo puno državnih ustanova koje su nam dali poverenje da održavamo njihove sajtove.

Pogledajte naš portfolio.

Kontaktirajte nas da dobijete BESPLATNO IDEJNO REŠENJE sajta, da olakšate vašim klijenitima da mogu rezervisati termin kod vas, da im prodate proizvod ili uslugu, da vide vašu lokaciju, da povećate broj pratilaca na instagramu, vidljivi ste na internetu.

Želite besplatno idejno rešenje ?!
Kontaktirajte nas.

Pogledajte sajt koji smo dizajnirali za OŠ Braća Jerković.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas