fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Za Mesec Dana Izrada 3 Sajta i Putovanje na Maltu

Uvod

Kada sam započeo ovaj projekat, nisam mogao ni da zamislim koliko će izrada sajta za različite klijente biti izazovna, ali i ispunjavajuća. U roku od mesec dana, uspeo sam da završim tri potpuno funkcionalna i optimizovana sajta. Nakon toga, nagradio sam sebe i moju ❤️putovanjem na Maltu. Ovaj članak će vam pružiti detaljan uvid u moj proces izrade sajta, iskustva s klijentima i putovanje na Maltu.

Prvi Sajt: Montenegro Transport

Izrada sajta za Montenegro Transport bila je izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Klijent je želeo moderan, sajt sa jednom stranom sa fokusom na jednostavnost i funkcionalnost. Koristili smo plavu boju mora i narandžastu za isticanje važnih elemenata.

Performanse sajta su izvanredne:

  • Performanse: 92 od 100
  • Best Practices: 100 od 100
  • SEO: 100 od 100
Google ocene sajta

Optimizacija sajta je ključna za bolju vidljivost na pretragama. Na dnu stranice, stalno vidljivo dugme omogućava posetiocima da lako kontaktiraju putem WhatsApp-a ili Vibera. Sajt je višejezičan i dostupan na engleskom, francuskom, nemačkom, italijanskom, ruskom i turskom jeziku. Cena izrade sajta sa jednom stranicom je 150 EUR.

Sajt možete videti na: https://roadairporttransfers.com/

Drugi Sajt: Master Class

Za Master Class, izrada sajta bila je bazirana na preciznom dizajnu koji su nam klijenti dostavili. Radili smo na WordPress platformi, koristeći njihove specifikacije kako bismo kreirali funkcionalan sajt.

Google ocene za ovaj sajt su odlične:

  • Performanse: 95 od 100
  • Best Practices: 100 od 100
  • SEO: 100 od 100
Google ocene sajta

Izrada sajta je bila po ceni od 150 EUR za sajt sa jednom stranicom. Ove ocene su dokaz našeg posvećenog rada i pažnje prema detaljima.

Sajt možete videti na: https://blazinadesignedu.rs/

Treći Sajt: Obrada Zlata i Srebra

Treći sajt je bio za klijenta koji se bavi obradom zlata i srebra. Koristili smo braon boju i zlatne tonove kako bismo stvorili luksuzan izgled koji odražava prirodu njihovog posla. Sajt je bogat sadržajem i interaktivnim elementima, uključujući Google mapu za lakše pronalaženje njihove radnje.

Ocene performansi za ovaj sajt su impresivne:

  • Performanse: 96 od 100
  • Best Practices: 100 od 100
  • SEO: 100 od 100
Google ocene sajta

Cena za izradu sajta sa jednom stranicom je 150 EUR.

Sajt možete videti na: https://ateljejewellery.com/

Putovanje na Maltu

Nakon uspešno završenih projekata, odlučio sam da se nagradim putovanjem na Maltu. Malta je fascinantna destinacija, spoj Afrike i Evrope, sa bogatom istorijom i prelepim pejzažima.

Moj Iskustva na Malti

Malta je mesto gde se susreću kultura i istorija. Stari gradovi, kristalno čisto more i gostoljubivi ljudi učinili su moje putovanje nezaboravnim. Preporučujem posetu glavnom gradu Valetti, koji je prepun muzeja i restorana sa fantastičnom mediteranskom kuhinjom.

Često Postavljana Pitanja

Koliko traje izrada sajta?

Obično traje oko mesec dana, zavisno od kompleksnosti i zahteva klijenta.

Koje alate koristite za izradu sajta?

Koristimo WordPress platformu za izradu sajta.

Kako optimizujete sajt za SEO?

Koristimo različite tehnike uključujući pravilno formatiranje teksta, upotrebu ključnih reči, brzo učitavanje stranica i responsivni dizajn.

Koliko košta izrada sajta?

Cena izrade sajta sa jednom stranicom je 150 EUR, cena sajta sa više stranica 300 EUR, ali može varirati zavisno od dodatnih funkcionalnosti.

Kako mogu kontaktirati vas za izradu sajta?

Možete nas kontaktirati putem emaila (izradasajtova@iistudio.rs) ili direktno na sajtu preko kontaktnog formulara https://iistudio.rs/kontakt/

Koje boje najčešće koristite za izradu sajta?

Boje zavise od brenda klijenta, ali najčešće koristimo kombinacije koje najbolje predstavljaju njihov posao.

Zaključak

Izrada sajta može biti zahtevna, ali uz pravi tim i dobre tehnike, moguće je kreirati visokokvalitetne i funkcionalne sajtove. Nakon uspešno završenih projekata, putovanje na Maltu je bila savršena nagrada i prilika da se opustim i uživam u novim iskustvima.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas