fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Izrada web sajta za Beogradsku gimnaziju

Izrada web sajta za Beogradsku gimnaziju

Izrada web sajta za beogradsku gimnaziju mogli su se osloniti na naše dizajnere prilikom kreiranja svake stranice na web sajtu. Bez obzira da li ste prodavnica e trgovine, poslujete kao dobavljač usluga ili pružate usluge, naši dizajneri mogu da kreiraju web sajt koja Vaša firma treba da dostigne, informiše ili pretvori iz publike u kupca.

iiStudio agencija za digitalni marketing može da ponudi usluge marketinga kako bismo poboljšali Vašu strategiju.

  • Izrada web sajta sa jednom stranicom je 150e + poklon hosting prvih godinu dana
  • Izrada web sajta sa 10 stranica je 296e + poklon hosting prvih godinu dana
  • Izrada web prodavnice je 499e sa dodavanje 50 artikala
seo optimizovan sajt

Ako želite specijalnu ponudu za Vas možete nas kontaktirati i neko iz našeg tima će Vam se ubrzo javiti. Takođe nas možete pozvati na 0638699291 da razgovaramo o rešenjima Vašeg poslovanja.

Od nas dobijete besplatno idejno rešenje. Dizajn sajta će biti online i moćićete da vidite kako bi izgledao sajt na kompijuteru, laptopu ili mobilnom telefonu bez obzira gde se nalazite.

Tako se dizajnirali sajt za 12 Beogradsku gimnaziju i oni su dobili idejno rešenje. Nakon pregledavanja idejnog rešenja uprava škole je predložila nekoliko izmena na sajtu koje smo mi prihvatili. Kada je dizajn bio u potpunosti gotov prebacili smo novi sajt na domen škole.

Sajt je u potpunosti optimizovan za sve uređaje. Na Google testu performansi sajta, sajt beogradske gimnazije je dobio maksimalnu ocenu 100. Uprava škole je bila zadovoljna dizajnom a kada smo ih iznenadili performansama sajta bili su oduševljeni. Zbog dobre komunikacije, modernog dizajna sajta i poštovanje dogovora odlučili su da produže saradnju sa nama. Saradnja koju su dogovorili je i dalji rad na sajtu i održavanje sajta.

Sajt koji je ove godine postavljen je zauzeo svoju poziciju na prvoj strani pretrage na google kada se otkuca beogradska gimnazija. Par sajtova je pre 12 beogradske gimnazije ali pitanje je samo vremena kada ćemo se bolje pozicionirati jer su naše performanse daleko bolje od ostalih.

Prilikom dizajna vodili smo računa kako ćemo organizovati i pojednostaviti pregledanje sadržaja na sajtu. Glavni cilj sajta škole je postavljanje sadržaja kako bi se učenici i roditelji što lakše informisali na sajtu. Jedan od razloga brzog rangiranja pored performansi je struktura sadržaja i kvalitetan sadržaj.

Sajt 12 Beogradske gimnazije možete videti ovde.

kako do brzog sajta

Kada se pokrene školski sajt na početnoj strani se vidi odmah slajder sa poslednjih pet aktuelnosti sa naslovnom fotografijom svakog članka. U slajderu smo dodali i blage animacije da bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

A zatim smo napravili strukturu za dugoročni sadržaj koji je odmah vidljiv na meniju i deo kategorija koje se izdvajaju po bitnosti ispod slajdera.

Sadržaj je organizovan po kategorijama. Kada dobijemo mail sa sadržajem moramo da imamo i kategorije. Tako organizovanje sadržaja olakšava čitanje i snalaženje korisnika na sajtu.

odrzavanje sajtova novi pazar
Održavanje web sajtova

Sigurnost sajta je ključan deo u održavanju školskog web sajta. Imati htttps zaštićenu web stranicu je dragoceno i to je veliki faktor Google rangiranja. Pravljenje mesečne kopije sajta u slučaju da se desi nešto sa sajtom uvek možemo da ga povratimo sa minimalnim gubitkom. Treći bitan faktor za „zdravlje“ sajta je ažuriranje platforme na kojoj se radio sajt a to je uglavnom WordPress. Ažuriranja su veoma česta i bitno je da imate najnovija ažuriranja na svom sajtu jer ste obezbeđeni od bezbednosnih propusta. Svaki sajt se sastoji i od dodataka (eng plugin-a) koji se moraju ažurirati da bi normalno radio sajt.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas