fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Izrada web sajta za beogradsku školu

Izrada web sajta je glavno poslovanje našeg iistudia. Već nekoliko godina poslovanja dobili smo puno poverenja brojnim klijentima za izradu web sajta u Srbiji i inostranstvu. Kreirali smo preko 20 web sajtova u wordpressu i neke od njih možete naći u našem portfoliu. iiStudio je osnovan da bi poslovao godinama sa izradom web sajtova i kasnije održavanjem tih web sajtova koji je naš studio kreirao.

odrzavnje web sajtova iistudio.rs
Održavanje web sajtova i šta sve spada u održavanje Vašeg sajta

Proces izrade web sajta

iiStudio je dobio posao na tenderu za izradu web sajta i njegovo održavanje. U pitanju je Beogradska škola, Mića Stojković Umičari.

Dogovori i sastanci za izradu web sajta su išli online u dogovoreno vreme u kojem naš iiStudio predlaže besplatno idejno rešenje za školu. Upravi škole se svidelo naše idejno rešenje koje smo dizajnirali za njih i nastavili smo da radimo na sajtu tako što smo prebacili sve podatke sa starog sajta koji je bio dizajniran u starim alatima i sajt im nije bio više funkcionalan.


Za izradu web sajta smo koristili wordpress sa savremenim alatima za njegovo savremeno dizajniranje. Izvršili smo optimizaciju sajta tako da je sajt lepo vidljiv na mobilnim i tablet uređajima. Internet pretraživačima je ta optimizacija veoma bitna jer sve više pretrage se vrše putem mobilnih uređaja i ako Vaš sajt nije dobro vidljiv na mobilnim uređajima Vaš sajt google nece prikazivati na pretrazi.

Za izradu web sajta napravljeno je više od 90 wordpress stranica, koji zahteva trud i vreme ali u našem iistudio je zadovoljsto dizajnirati web sajtove tako da nam je to lako išlo.

iiStudio je postavio na sajtu i svoj cenovnik, kako bi što lakše došli do svog cenovnika a ako imate još neka pitanja u vezi izrade web sajtova kontaktirajte nas.

Izrada web sajta je najmodernija reklama današnjice sa puno poslovnih mogućnosti. Kreiraćemo za Vas lep i koristan sajt.

Nakon izrade dobijate promotivni poster Vašeg web sajta

SEO optimizacija

Nakon izrade Vašeg web sajta sa kojim ste zadvoljni, nastavlja se sa SEO optimizacijom. Ako internet pretraživači ne prikazuju tvoj sajt onda će Vaš sajt biti manje vidljiv Vašim korisnicima. Potrebno je prijaviti sajt na Google, Bing i na Yahoo pretraživačima tako da oni znaju za Vaš sajt. Koliko je potrebno da se Vaš sajt nađe na prvim stranicama pretraživača zavisi od puno faktora. Ali uz dobru SEO optimizaciju kao što je dobro korisničko iskustvo na sajtu, zadržavanje na sajtu, deljenje Vašeg sajta na ostalim sajtovima i društvenim mrežama, plaćenom promocijom, specijalizovani premijum alati za poboljšanje SEO optimizacije kao i mnogim drugim stvarima na sajtu.

izrada web sajta i njegova ocena na kraju.
Kao što vidite sajt Beogradske škole Mića Stojković je dobila najveću moguću ocenu na brzini očitavanje stranice sa ocenom A (5ica) sa 92% brzine od mogućih 100%.

Ako imate web sajt i želite da proverite brzinu Vašeg sajta to možete proveriti na svetski priznatom sajtu GTmertix. Niste zadovoljni sa rezultatima Vašeg web sajta, mi smo tu da Vam pomognemo da Vaš sajt odbije odlične ocene uz pravilno održavanje web sajta.

Šta sve spada u održavanje web sajta:

– Svakodnevno postavljanje sadržaja na sajtu

– Ažuriranje budućih verzija platforme na kojoj je rađen web sajt (veoma bitna stavka zbog pronađenih propusta na platformi koji mogu da ugroze bezbednost sajta i samog sadržaja na sajtu)

– Ažuriranje dodataka (plugina) na sajtu

– Mesečno pravljenje kopija sajta (u slučaju da sajt bude hakovan da može da se povrati sa minimalnim gubitkom sadržaja)

– Reorganizacija web sajta

izrada web sajta i mesečno održavanje web sajta
OŠ Mića Stojković

Ako želite da vidite web sajt to možete videti ovde.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas
QR meni za restorane i kafice Portfolio web sajtova iiStudio Izrada web sajta Beograd – za osnovnu školu Majka Jugovića iz Beograda Izrada sajta cena 2 Izrada brzih web sajtova sa odličnim Google ocenama