fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Izrada web sajta za novopazarski hotel – hoteloxa.rs

Izrada web sajta za novopazarski hotel I hoteloxa.rs

Izrada web sajta je osnovno zanimanje u našem iistudiju. Sa nekoliko godina pozitivnog iskustva došli smo do ušiju vlasnika hotela u Novom Pazaru. Naš sajt za izradu web sajtova iiStudio je sve više posećen. Počinje da bude prepoznatljivi brend u gradu a i u zemlji. Ponosimo se našim portfoliom i preporučujemo da pogledate i uverite se kakve smo web sajtove napravili za različite vrste delatnosti.

Proces izrade web sajta za Hotel Oxa

iiStudio je dobio poziv od vlasnika hotela koji je na Google pretrazi došao do nas. Sama pomisao koliko je važan Vaš web sajt na internetu i još kada mogu da Vas nađu na Googlu onda je to pravi uspeh za Vašu firmu i Vaše poslovanje. Zbog velike konkurencije u svakoj delatnosti mnogo je teško doći da prvih strana Google pretraživača. Da bi se što bolje rangirali morate redovno da radite SEO optimizaciju Vašeg sajta i da često proveravate brzinu i mobilnu optimizaciju Vašeg sajta. Sve to može na mesečnom nivou da radi naš iiStudio i na našem sajtu možete videti cenovnik. Na našem sajtu možete pročitati savete koje delimo besplatno da uradite i Vi vašu SEO optimizaciju sajta. Sekcija za savete i vesti na našem sajtu se nalaze u meniju NOVOSTI.

izrada web sajtova
hoteloxa.rs

Za vreme sastanka dogovorili smo se o načinu izrade web sajta, o sadržaju sajta i dizajnu. Vlasnik je pogledao cenovnik izrade web sajta i za njega je to bilo više nego u redu. Sadržaj nam je poslao na mail, napravili smo fotografije zgrade hotela, svečane sale hotela, restorana,recepcije i na kraju soba. Jer naše fotografisanje spada u izradu web sajta i na to se ponosimo jer retke su agenciju koje prave web sajtove i u isto vreme fotografišu za taj sajt koji dizajniraju.

Hotel Oxa

Za izradu web sajta pratili smo striktno želje vlasnika hotela, kako bi njegov sajt izgledao kako je on želeo. Za vreme izrade web sajta bilo je na desetine izmena i promena na sajtu. Web sajt hotela Oxa je u potpunosti optimizovan za mobilne i tablet uređaje. Za izradu web sajta hotela koristili smo wordpress sa savremenim alatima za njegovo savremeno dizajniranje. Internet pretraživačima je veoma bitna optimizacija za mobilne uređaje jer sve se više pretrage vrše na mobilnim uređajima i google ako primeti da Vaš sajt nije dobar za mobilno korisničko iskustvo onda neće prikazati Vaš web sajta na svojim pretragama. A na taj način sebi umanjujete potencijalne goste hotela. Web sajt hotel Oxa je više jezičan sajt. Po zahtevu vlasnika tražio je da bude na engleskom jeziku i na našem jeziku.

I kada se završi uspešan projekat kao sa hotelom Oxa iz Novom Pazara, mi smo i dalje tu za njih. Trenutno im nije potrebno održavanje sajta već imaju svoj menadžment koji će se baviti time. Ali znaju da uvek mogu da se oslane na nas kada imaju nekih tehničkih poteškoća sa sajtom. S vremena na vreme pratimo šta se dešava sa našim sajtovima koje smo mi kreirali i dizajnirali i videli smo podatak da je sajt hotel Oxa baš dobro posećen jer je brz, funkcionalan i dobro optimizovan na pretraživačimao kao sto je Google i Bing.

Statistika posećenosti hotela Oxa

Za izradu web sajta hotela je napravljeno više od 20 stranica, koji zahtevaju trud i vreme ali zbog poverenja koje smo dobili od strane vlasnika hotela Oxa mi smo dizajnirali web sajt sa zadovoljstvom.

iiStudio za izradu web sajtova je na svom sajtu postavio i cenovnik na kome možete da se informišete o cenama i izradi web sajtova. Želite nešto da se konsultujete sa nama i da Vam mi predložimo najbolje rešenje onda nas kontaktirajte.
Na ovom linku možete videti sajt Hotela Oxa.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas