fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Izrada web sajta za OŠ Milena Pavlović Barili

Izrada web sajta za OŠ Milena Pavlović Barili

iiStudio se bavi izradom web sajta i trudi se da u toku izrade sajta ispuni neka očekivanja koje ni sam klijent možda nekada nije svestan. Naš tim pre nego što zaključi dogovor za izradu web sajta ponudi besplatno idejno rešenje njihovog budućeg sajta.
Dizajniramo web sajt kako najbolje umemo i smatramo da se uklopi u okruženje čime se klijenat bavi.

Za izradu web sajta koriste se kvalitetni alati koji nude najnovija rešenja u wordpress platformi. Većina klijenata ne zna tačno kako bi voleo da izgleda njihov budući web sajt ali mi smo tu da im pomognemo sa našim kreativnim dizajnerima. Predstavili smo na našem sajtu portfolio i na njemu možete da vidite kako izgledaju sajtevi koje smo mi kreirali.

Prednosti besplatnog idejnog rešenja je da možete tačno da vidite kako će da izgleda Vaš budući web sajt. Jer besplatno idejno rešenje sajta će biti online dok traje projekat i u svakom trenutku ćete moći da vidite dokle su radovi sa sajtom.

izrada web sajta za skole
Izgled web sajta za osnovnu školu Milena Pavlović Barili

Prema najnovijim prognozama za digitalni marketing, povećana je potrošnja na oglase za pretragu. Sve više preduzetnika je svesno da je u ovim trenuticima dok hara virus korona ključna stavka u prodaji je online preko web sajta. Tempo na e-trgovinu ostaje stabilniji nego što se očekivalo. Maloprodaja se prebacuje na digitalne kanale, što više podstiče na online reklamiranje. Da bi se uspešno online reklamirali potreban Vam je savremen web sajt, koji brzo radi, koji je pouzdan i zaštićen.

Google je zabeležio bolju zaradu od očekivane i ima relativno jaku potrošnju u sektoru za reklamiranje e-trgovine. Većinu reklama za oglase će biti na mobilnim telefonima za koje se procenjuje da će do 2024. godine čini ti dve trećine potrošnje na oglasima. Zato je bitno da Vam web sajt bude optimizovan za mobilne uređaje.

Izrada web sajta i optimizacija za mobilne telefone
Kako izgleda optimizovan sajt za OŠ Milena Pavlović Barili

Google se ponovo usredsredio na brzinu web sajta, web stranice koje se sporo učitavaju mogu biti razlog zašto ih google nedovoljno prikazuje u svojim rezultatima pretrage. Google želi da promoviše sadržaj koji korisnicima pruža pozitivno iskustvo i oni prepoznaju da je spor web sajt može pružiti loše korisničko iskustvo. Korisnici brzo žele činjenice jer to je deo razloga zbog kojeg je Google u vodećoj poziciji u odnosu na ostale pretraživače na internetu.

Ako učitavanje Vašeg web sajta traje više od 8 sekundi koliko je prosek onda se posetioci mogu zasititi i napustiti web sajt. Poboljšanje brzine web sajta je doživotno putovanje za većinu stručnjaka za SEO optimizaciju. Vašu brzinu sajta možete proveriti na GTmetrix-u.

izrada i brzina web sajta
Brzina očitavanja sajta

iiStudio koji se bavi izradom web sajta vodi veoma računa o brzini očitavanja sajta. Jedan od ključnih faktora za dalji rad je brzina sajta. Ako brzina sajta nije dobra ili spora onda odbija gledaoce ili buduće kupce koji su zainteresovani za Vaše proizvode ili usluge koje nudite preko sajta. Brzina očitavanja sajta za OŠ Milena Pavlović Barili je ocenjen sa najvećom mogućom ocenom A (94%). Svaki naš sajt koji smo mi dizajnirali morao je da dobije najveću ocenu A jer to nam je osnova za dalju saradnju, SEO optimizaciju i preporuka. Vlasnici sajtova nisu ni svesni da je to bitno ali to nije njihova greška jer oni se ne bave web dizajnom. To treba da predstavi web dizajner ali se to veoma retko dešava jer to zahteva dodatni rad i trud na samom sajtu. Naš proces je da kada je vlasnik sajta potpuno zadovoljan sa svojim sajtom iznenadimo činjenicom da je njegov sajt uspešno ocenjen. Njima to pruža dodatno zadovoljstvo a vi stičete novu saradnju sa njim i dobijate njegovu preporuku. Zaključili smo da vlasnici sajtova koje smo mi radili vrlo često provere koju ocenu njhova konkurencija dobija i uglavnom su to baš negativne ocene. Sajt na kome možete proveriti brzinu vašeg ili tudjeg sajta je GTmetrix.

Kada dizajn bude gotov i kada je klijent zadovoljan svojim izgledom web sajta proces je da se prebaci na hosting i domen. Možemo mi ponuditi da za njih zakupimo hosting i domen ili oni to već imaju i daju nam pristupne lozinke da bi postavili sajt online.

Izvršen je transfer podataka sa njihovog starog sajta na novi sajt ali s bržim očitavanjem i lepšim dizajnom. Posetioci se možda odbijaju od Vaše stranice jer Vaš prikaz sadržaja bude loš. Zato je bitno da se vodi estetika na sajtu. Jedna od mogućnosti je da je Vaš sadržaj sjajan ali jednostavno Vam sajt nije optimizovan i pretraživači kao što su Google i Bing ne vide Vaše sadržaje.

Googlovi vitalni podaci odnose se na korisničko iskustvo i oni su faktori i utiču na “sreću” korisnika.
Da li je Vaš web sajt zbunjujući za navigaciju?
Možda Vaši posetioci žele da istraže više ali na Vašem sajtu nedostaje polje za pretragu ili je teško kliknuti na stavke menija na pametnom telefonu.

izrada web sajta koji je optimizovan za mobilne uredjaje

Ponekad kada se web stranice u mobilnom formatu pomeraju ispod preloma i umesto da vidi naslov koji se podudara sa onim što su videli u pretrazi, korisnici mobilnih uređaja vide samo meni za navigaciju kroz web sajt.
Pod predpostavkom da web sajt ne nudi ono što im treba oni se vraćaju na Google.
Možete i sami da pomoću Vašeg mobilnog telefona preverite da li je Vaš sajt lepo vidljiv na telefonu.

Sa velikim zadovoljstvom smo završili web sajt za OŠ Milena Pavlović Barili iz Beograda. To nam nije prva škola sa kojom smo sarađivali za izradu web sajta. A nadam se da neće biti ni poslednja. Web sajt škole iz Beograda možete videti ovde.

Pogledajte i javite nam utiske kroz našu stranicu kontakt.
Ako želite da vidite naš cenovnik možete ga pogledati ovde.

Izrada web sajta za OŠ Milena Pavlović Barili

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas