fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Izrada web sajta za škole

Izrada web sajta za škole

Brzo i jednostavno napravite web sajt za svoju škole. iiStudio se bavi dugo godina izradom web sajtova. Kreiramo sajtove uz pomoću WordPress platforme. WordPress je dobar jer se može lako savladati kada dobijete dizajniran sajt. Bez obzira da li ste se odlučili Vi sami da održavate sajt ili ćete to nama prepustiti, potrebno je da znate kako možete da ubacite novi ili da izmenite postojeći sadržaj na sajtu. Zbog toga je veoma dobro imate WordPress sajt.

izrada web sajta za skole

Karakteristike školskih web sajtova koje smo mi kreirali:

 • Savremeni dizajn stranica
 • Jednostavnost
 • Odlične preformanse sajta
 • Prilagođene mobilnim uređajima

Na našem portfoliju možete videti preko 20+ sajtova koje smo mi dizajnirali. Postoje i sajtovi za trgovinu ali u ovom članku ćemo se forsirati na obrazovanje. Videli ste na našem portfoliju postoji na desetine sajtova za škole. Kreirali smo sajtove za osnovne škole, srednje škole, privatne škole.

Napravite fascinantni web sajt za svoju školu, popunite upitnik i dobićete od nas odgovor kako lako da stignete do svog školskog sajta.

Izrada sajta traje od 2 nedelje do 6 nedelja.

Jedinstveni web sajt za sve obrazovne ustanove

Školski web sajt

Školski web sajt je vizit karta savremene obrazovne institucije. Pomaže Vam da brzo i udobno delite vesti i obrazovne materijale za Vas i Vaše učenike. Dizajn web sajta, uključujući logo,boje i slike, pomoći će u stvaranju jednostvenog i prepoznatiljivog brenda.

Sajt za online kurseve

Imate li neko znanje koje želite da podelite sa drugima? To je dobar razlog za pokretanje sopstvenog sajta na internetu. Da biste to uradili, biće Vam potrebna dobro dizajnirani web sajt sa blogom, kontakt formom, i nekim drugim elementima. Sve ove stvari su neophodne da Vas promovišu kao nastavnika i privuku nove učenike.

Pomoću web sajta Vaša škola može:

 • Povećati broj učenika
 • Ostaviti dobar prvi utisak
 • Stvoriti snažan imidž brenda
 • Informisati učenike/nastavnike o obrazovnom procesu
 • Objavljivati vesti o promenama rasporeda
 • Delite priče o uspehu učenika i objavljujete njihova najbolja dela
izrada web sajtova za osnovne skole

Napravimo zajedno najbolji školski web sajt!

Tražite od nas besplatno idejno rešenje sajta.

Osnovni koraci za kreiranje školskog sajta

1.      Priprema

Biće bolje pripremiti tekstove i fotografije pre nego što započnete kreiranje web sajta. Grupišite sve informacije u posebne foldere za svaku stranicu vašeg sajta. Napravite posebne foldere i tako ćete razumeti ukupan broj stranica koje su Vam potrebne da završite školski web sajt.

2.     Kreiranje sjajnog dizajna sajta

Naš dizajner kreira jednistveno rešenje kako bi izgledao Vaš sajt. Možete da date sugestiju koji bi koristili font, boje, stilove dugmadi na svim stranicama. Zahvaljujući našem iskustvu sve to možemo napraviti na Vašem sajtu.

3.      Napunite svoj web sajt sadržajem

Učinite svoj sajt prilagođen korisniku stvaranjem stranica sa korisnim informacijama za Vaše posetioce. To može biti stranica „O školi“, „Nastavni plan“, „Kontakti“ ili nešto slično. Dodajte svoje tekstove i fotografije da popunite stranice. Nakon toga morate da postavite strukturu menija na sajtu.

4.      Podesite SEO optimizaciju za pretraživače

SEO označava optimizaciju za pretraživače. Jednostavno rečeno to znači proces poboljšanja Vašeg web sajta kako bi privukao više ljudi koji traže proizvod ili uslugu povezane sa Vašim poslovanjem. Prvi korak je za postavljanje SEO zahteva dodavanje naslova, meta opisa i ključnih reči na svakoj stranici Vašeg web sajta. Zbog toga će pretraživači razumeti kada će prikazati Vaš web sajt u rezultatima pretrage. Više o SEO možete ovde pročitati.

5.      Objavite svoj web sajt

Uverite se da Vaš sajt radi kako se očekuje. Proverite sve linkove, dugmad, tekstove i slike. Ako ne nađete probleme, objavite web sajt na društvenim mrežama, mailovima, itd. Ne brinite, svakako web sajt možete izmeniti bilo kada nakon objavljivanja.

Još uvek niste spremni za donošenje odluke ?

Pročitajte mišljenja naših klijenata o nama

Odlična saradnja oko izrade i održavanja sajta  Sa zadovoljstvom preporučujemo Tim koji čine veoma perspektivni ljudi, spremni u svakom trenutku da pomognu i reše problem. Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama. Sve pohvale!

Dvanaesta beogradska gimnazija

Sajt OŠ “Mića Stojković” ažurno i veoma profesionalno uređuje Ismet Islamović. Materijali koje škola šalje postavljeni su na sajt u najkraćem roku, slike su formatirane, dokumenti uobličeni i u odeljku gde treba da stoje. Sa Ismetom Islamovićem imamo odličnu komunikaciju i prijatnu poslovnu korespondenciju.

OŠ Mića Stojković 

Veoma smo zadovoljni sa Vašim održavanjem našeg školskog sajta. Brzina kojom postavljate materijal na sajt je odlična, a nama značajna kako bi što pre obavestili učenike i roditelje o novostima i događajima u našoj školi. Vaši predlozi za sajt su u velikoj meri unapredili i osavremenili izgled u odnosu na vreme pre Vašeg dolaska. 

OŠ Stefan Dečanski
izrada web sajtova za srednje skole

Pitanja i odgovori

Da li će moj sajt izgledati dobro na mobilnim telefonima?

                Da. Web sajtove koje kreira i dizajnira iiStudio se automatski prilagođava svakoj veličini ekrana. Tako posetioci mogu lako pregledati informacije, bez obzira na to koji uređaj koriste.

Koje podatke treba da objavim na školskom sajtu?

Za školske web sajtove postoji obavezan tip sadržaja, uključujući:

 • Programe obuke
 • Opšti podaci o školi i njenoj lokaciji
 • Školska pravila
 • Najave o događajima, aktivnostima i sastancima
 • Informacije o nastavnicima i njihovim kontaktima
 • Raspored časova

Kako besplatno da vidim kako bi izgledao školski sajt?

Nudimo Vam besplatno idejno rešenje sajta, ako Vam se svidi dizajn sajta nastavljamo da ga kreiramo i da popunjavamo sadržaj. Da biste saznali više o našim cenama, pogledajte naš cenovnik.

Izrada web sajta za škole

Napravite školski web sajt na koji ćete biti ponosni ! Kontaktirate nas.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas
SEO optimizacija cena
Odrzavanje web sajtova