fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Izrada web sajtova za restorane | Restoran Stambol

Izrada web sajtova za restorane | Restoran Stambol

Izrada web sajta sa unikatnim dizajnom koji Vam pruža iiStudio. Sve više restorana razmišlja i ulaže u svoj brend. Jedan od bitnih uslova za svoj brend je prisusto na internetu. Postoji nekoliko razloga zašto je svakom restoranu bitno prisustvo na internetu. Digitano doba je navelo ljude da preko svojih mobilnih telefona ili laptopova vide svoje proizvode i čak da ih kupe bez obzira što ih nisu videli. Kada je u pitanju restoran, mnogi potencijalni gosti će Vas pre nego što odluče da dođu potražiti na internetu. Vaše prisustvo restorana na internetu može biti odlučujuće da imate novog gosta.

Restoran Stambol Novi Pazar
Restoran Stambol – Novi Pazar – by iiStudio

Društvene mreže su došle do usijanja i povećava se još više prisustvo korisnika na mrežama. Ti korisnici traže na društvenim mrežama i na google pretraživaču restorane u blizini. Ako imate restoran onda treba da iskoristite tu prednost nad ostalima tako što ćete biti više prisutni na internetu. To je jedan od načina da povećate broju gostiju u svom restoranu. Tradicionalne metode restorana i dalje rade ali ne koriste potpuni potencijal online.

Tradicionalne metode reklamiranja su suviše skupe. Pomoću web sajta možete preneti sve potrebne informacije po mnogo nižoj ceni.

Više o cenovniku o izradi web sajtova za restorane možete videti ovde.

Informacije koje unesete na web sajtu za restoran biće u svakom trenutku dostupne na internetu. Takođe možete menjati informacije na web sajtu Vašeg restorana koje osiguravaju da redovno obaveštavate svoje goste restorana. Možete web sajt koristiti za promociju dodatnih usluga koje nudite.

fotografisanje restorana novi pazar

Da biste uspešno radili i nastavili da zarađujete, potrebno je uvek biti ispred konkurencije. Prisustvo na internetu pokazujete da ste spremni da investirate u svoj posao.

iiStudio može da Vam ponudi izradu web sajta za restorane, fotografisanje, snimanje, digitalnu reklamu i održavanje društvenih mreža po veoma povoljnim cenama. Kontaktirajte nas.

Postoje gosti koji unaped vole da vide kako izgleda Vaš restoran, šta sve imate na meniju, da li mogu unapred da naprave rezervaciju u restoranu. Zbog takvih gostiju potrebno je biti aktivan na internetu i društvenim mrežama.

Internet marketing pruža efikasan način za promociju Vašeg restorana. Putem web sajta ili društvenih mreža možete da stupite u komunikaciju sa svojim gostima.

Važan faktor kada je internet marketing u pitanju je unapređenje vašeg brenda. Posedovanje web sajta za svoj restoran će vam pomoći da izgradite svoj profesionalni imidž. Restoranska industrija nastavlja da se menja iz dana u dan. Oni koji posluju neprestano pokušavaju da pronađu nove načine da privuku nove goste restorana i da zadrže one koje već imaju.

Restoran Stambol Novi Pazar

Jedan od primera za restoran koji mi radimo je restoran Stambol u Novom Pazaru. iiStudio tim je stupio u kontakt sa vlasnikom restorana i predstavili smo šta sve možemo da uradimo za njegov restoran da bi povećali imidž na još veći nivo. Prilikom razgovora ponudili smo da za restoran Stambol uradimo web sajt, da fotografišemo restoran i da uradimo digitalnu reklamu. Sa svim tim materijalom da predstavimo restoran Stambol u najboljem svetlu i da restoran bude prepoznatljiv i van Novog Pazara.

Prikazali smo nekoliko web sajtova koje smo do sada uradili. Naš portfolio za izradu web sajtova postaje sve veći i bolji. Uradili smo idejno rešenje web sajta za restoran i vlasnik restorana Stambol je bio oduševljen.

Video promocija sajta za restoran Stambol

Kada smo završili sa izradom web sajta za restoran, prikazali smo ga vlasniku. Prilikom pregleda sajta dobili smo nekoliko sugestija koje bi mogli da ubacimo i neke stvari da promenimo. Pošto mi dizajniramo sajt, to nam je mnogo olakšalo da ispunimo želje vlasniku. Jer cilj nam je da vlasnici sajta budu potpuno zadovoljni sa sajtom.

iiStudio kada dogovara izradu web sajta, na samom startu nudi besplatno idejno rešenje i ako im se svidi rešenje onda nastavljamo dalje. To nam daje inspiraciju i snagu da damo sve od sebe, da sajt izgleda savremeno i funkcionalno. Jer mi pratimo sve najnovije trendove za izradu web sajtova i kada radimo sajt koristimo najnovije alate za izradu web sajtova.

Prilikom svake izrade web sajtova spada i fotografisanje restorana i hrane, snimanje, digitalna reklama i video promocija sajta. Veoma širok spektar usluge nudimo.

Kada je uspešna realizacija sajta za restoran Stambol u Novom Pazaru bila, dali smo ponudu za vođenje društvenih mreža na internetu i mesečno fotografisanje restorana i hrane. Pošto je glatko išla realizacija sajta, vlasnik restorana je brzo prihvatio ponudu da mi vodimo instagram i facebook profil i mi da održavama web sajt restorana.

Održavanje društvenih mreža za restorane
Dizajn za restorane

Vidi sajt za restoran Stambol u Novom Pazaru.

iiStudio za izradu web sajtova je na svom sajtu postavio i cenovnik na kome možete da se informišete o cenama i izradi web sajtova. Želite nešto da se konsultujete sa nama i da Vam mi predložimo najbolje rešenje onda nas kontaktirajte.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas