Fotografisanje
Lefkada plaže

Lefkada plaže – fotografije i video

Želimo da podelimo sa Vama naše fotografije, video snimke koje smo napravili na Lefkadi u Grčkoj. Na svernom delu ostrva Lefkada nalazi se najveći grad na ostrvu koji se zove isto kao i ostrvo Lefkada. Na ostrvo se stiže preko nasipa i metalnog mosta koji se podiže i spušta zbog brodova koji prolaze ispod mosta. Trenutak kada smo mi stigli do Lefkada most je već bio podignut i napravila se kolona. Čekali smo 10 minuta dok se most nije supustio. Smeštaj smo našli preko bookinga, sa svojim parkingom. Smeštaj se nalazio u gradu. Prosečna cena prenoćišta na Lefkadi je bila 70e za dve osobe. Grad Lefkada je okružen morem sa tri strane, grad pruža zapanjujuće lokacije na obali za veliki deo svojih brojnih barova, kafića i restorana. Marina, koja se nalazi jugoistočno od centra grada, je poseban vrhunac. To je najmodernija i svakako jedna od najlepših marina u celoj Grčkoj. Svaki dan smo išli na različite plaže, koristili smo google mapu da istražimo sve te plaže i da ih nađemo. Najveći deo plaža smo videli na krstarenju ostrva. Cena krstarenja je bila 30e po osobi. I na tom krstarenju možete videti najlepše plaže na ostrvu. Krstarenjem smo išli i na susedno ostrvo Kefalonija. Krstarenje brodom ide iz grada Nydri. Odlučili smo se za krstarenje brodom koji se zove MAKEDONIA PALACE. Na video snimku možete videti koje smo plaže izdvojili za vas. To su Deck beach, Kathisma Beach, Egremni Beach, Porto Katsiki…


Ispod možete da pogledate naše fotografije i naš video koji smo na ostvu snimili.

Lefkada plaže – Galerija fotografija i video

Mi smo tim koji dizajnira i kreira web sajtove. Napravićemo za vas profesionalni web sajt uz pomoću wordpress platforme. Sajtovi imaju prilagodljivi dizajn koji pravi naš dizajner i dodajte funkcije koje su vam potrebne. Započnite danas za izradom web sajta.

Pogledajte naš portfolio.

Kontaktirajte nas da dobijete BESPLATNO IDEJNO REŠENJE sajta, da olakšate vašim klijenitima da mogu rezervisati termin kod vas, da im prodate proizvod ili uslugu, da vide vašu lokaciju, da povećate broj pratilaca na instagramu, vidljivi ste na internetu.

Želite besplatno idejno rešenje ?!
Kontaktirajte nas.

Pogledajte sajt koji smo dizajnirali za OŠ Majka Jugovića

izrada web sajtova

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas