fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Održavanje školskog web sajta OŠ Stefan Dečanki

Održavanje školskog web sajta OŠ Stefan Dečanki

Usluge održavanja i upravljanja školskim web sajtom osnovne škole Stefan Dečanki dobio je tim iiStudio. Naš studio se bavim izradom web sajtova, koji na kraju nudi i održavanje web sajtova. iiStudio dizajnira savremene web sajtove u kome mogu se videti kako su implementirani najnoviji elementi koji se koriste za prikazivanje sadržaja na web stranicama.

Naš proces izrade web sajtova je:
Izrada i dizajn web sajta
Fotografisanje
Snimanje
SEO optimizacija
Prilagodljiv svim uređajima

Prošlo je vreme da napraviš svoj web sajt i postaviš svoj sadržaj i zaboraviš ga. Vlasnici web sajta ne razmišljaju o bezbednosti svoj sajta i o brzini očitavanja svoje web stranice.

Web sajtovi su veoma složeni ali ako ih dobro koristite mogu biti mašine koje Vam pomažu da dobijete nove potencijalne klijente, kupce ili u ovom slučaju učenike. Ali pošto su web sajtovi sve složeniji potrebno je i njihovo održavanje.

Održavanje web sajtova
Sajt OŠ Stefan Dečanski

iiStudio je na preporuci dobio poziv da da ponudu za održavanje web sajta. U toku 24h od kontaktiranja iiStudio je napravio ponudu za održavanje web sajta mesečnu cenu od 4000din.
Škola Stefan Dečanski je veoma ozbiljno shvatila važnost sajta. Zato znaju da neko mora i o sajtu da brine. Vrednim radom nastavnika osnovne škole Stefan Dečanski, školski sajt broji i do 20.000 pregleda stranica na mesečnom nivou.
iiStudio tim je veoma ponosan zato što su nama poverili da brinemo i održavamo njihov web sajt.

U ponudi je bilo šta sve spada i šta sve mogu da očekuju od nas.
iiStudio nudi održavanje web sajta i to je:
1. Svakodnevno postavljanje sadržaja na sajtu
2. Ažuriranje budućih verzija platforme na kojoj je rađen web sajt
3. Ažuriranje plug-ina
4. Mesečno pravljenje kopija sajta
5. Reorganizacija web sajta

izrada web sajtova i ceo optimizacija

Ako Vam treba neko

ko će brinuti o

Vašem web sajtu na

pravom si mestu.

Koristimo premijum

programe koji će

Vaš web sajt da

koristi po sjajnoj

ceni od 4000din

mesečno.

Ako želite da mi održavamo Vaš web sajt, kontaktirajte nas!

Ako se nešto desi sa Vašim sajtom ili ako sajt doživi napad a nema te kopiju svog sajta onda ste u velikom problemu. Kada Vam u nekom trenutku “padne” sajt onda ćete morati opet nekog da angažujete da Vam dizajnira sajt iz početka što je mnogo bolno. Jer je potrebno vreme, novac i bićete nedostupni neko vreme za svoje klijente.

Za to kada imate nekog da Vam održava web sajt onda ste mirni i znate da se neko drugi brine o Vašoj web stranici. Kada postoji kopija sajta onda se sajt može veoma jednostavno povratiti.
Potrebno je svoju kopiju sajta sačuvati i na hostingu i u računaru.

iiStudio koristi premium dodatak za pravljenje kopija web sajta. Naziv dodatka (plugin) je All in one WP Migration. Postoji bespaltna verzija dodatka za pravljenje kopije sajta a postoji i plaćena (premijum) verzija. Besplatna verzija All in one WP Migration ima svoja ograničenja a to su da može da povrati sajt do 512MB veličine i ne može automatski da ga povrati nego morate da preuzmete svoj sajt i skladištite ga na računaru.
Dok All in one Wp Migtration pro omogućava da povrati sajt bez ograničenja veličine sajta i postoji mogućnost da ga automatski povrati bez potrebe da dodajete kopiju sa svog računara.
Link za dodatak pravljenje kopija sajta možete ga naći ovde.

Održavanje školskog web sajta OŠ Stefan Dečanki

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas