fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

QR meni za restorane i kafiće

Prilagođeno mobilnim telefonima

Lako korisničko iskustvo

Moderan dizajn

Brzo očitavanje stranice

@iistudio.rs Izrada qr meni za restorane, hotele, kafiće, pekare.... #qrmenu #qrmeni #restoran #meni ♬ Involved - Kamal Kapadia

Cena QR menija je 69

iiStudio ima sjajne ideje da kreira QR meni za Vaš hotel, restoran ili kafić. Naš dizajn Vašeg menija je jedinstven i prestavlja Vaš jelovnik ili meni u digitalnom obliku. Uz skeniranje QR koda možete prikazati svoj jelovnik ili meni na mobilnom telefonu. QR meni može se koristiti za restorane, brzu hranu, kafiće, hotele, poslastičarnice, pekate, itd. Dizajniramo meni prema izgledu i osećaju restorana. Kupci mogu videti Vaš meni i kada nisu u restoranu. Preko menija postoji dugme za poručivanje hrane ako nudite dostavu. QR meni je savršeno pogodan za bilo koju veličinu ugotiteljskog posla.

Naš dizajn & proces izrade

Dobijete besplatno idejno rešenje menija

Struktura izgleda QR menija

Prvi korak je struktuiranje kako treba da izgleda stranica, odabir fonta i kombanacije boja na stranici.

Vizuelni dizajn QR menija

Drugi korak je dizajniranje stranice kako će izgledati na mobilnom telefonu.

Izrada QR menija

Treći korak je izrada stranice kako je dizajniran QR meni.

Lansiranje QR menija

Četvrti korak je postavljanje QR menija na domen i hosting. Dobijete QR code i link koji možete slati kao digitalni meni.

Ko može da koristi QR meni

Hoteli

Restorani

Kafići

Poslastičarnice

Pekare

Poklon od nas hosting i domen za godinu dana (vrednost poklona 50e)

digitalni meni za hotele qr meni

QR meniji su zamenili jelovnike

Skeniranje QR menija je porasla za 750% u poslednjih 20 meseci

Pandemija korona virus pokrenula je trenutno široku rasprostranjenost upotrebe Qr menija. Stručnjaci u ugostiteljskoj industriji smatraju da će se ta tehnologija zadržati dugo nakon završetka zdrastvene krize. Restorani i hoteli su shvatili koliko je tehnologija vredna zato što olakšava beskontaktnu uslugu. Prednost Qr menija je da možete lako da prilagodite svoje cene i uvodite nove ponude u meniju. Dostava hrane uz pomoću linka u kome se nalazi Vaš jelvnik je znatno skočila. Otvori Vam se meni, nađete Vašu omiljenu hranu i pretiskom na dugme pozivate restoran i poručujete hranu. Prelazak na Qr meni pomaže da se naručivanje hrane olakša svojim gostima. Unošenjem Qr menija u restoranu olakšavate da Vas lakše nađu i na društvenim mrežama. Na taj način možete da povećate broj pratilaca na Instagram-u i Facebook-u.

Ugostiteljski objekti mogu i lako da uvode svojim gostima i razne popuste i promocije jela i pića. Gostima restorana će se brzo stranie otvarati jer su naše stranice optimizovane za brzo očitavanje menija.

QR Meni za restorane i kafiće

Bavimo se izradom web sajtova

FLAJER ZA QR MENI CODE
qr meni za kafiće, restorane i hotele
qr meni za kafiće, restorane i hotele
qr meni za kafiće, restorane i hotele

Izrada sajtova

Održavanje sajtova

Qr menija

“Meni Qr koda je digitalna verzija menija koji korisnici mogu pregledati skeniranjem koda na svom pametnom telefonu. Eliminiše potrebu za fizičkim menijima za stolovima, stvarajući korisničko iskustvo Covidu-u. QR kod meni označava brz odgovor što je upravo ono šta žele gosti žele u restoranskom okruženju”

Zašto je QR kode meni bitan ?

“Otvorite kameru ili aplikaciju QR Code na svom pametnom telefonu. Usmerite kameru prema QR kodu da biste skenirali QR kod. Obaveštenje će se pojaviti na ekranu. Kliknete na obaveštenje da biste otvorili link do web stranice”

Kako skeniram QR meni ?

“Skeniranje QR koda je potpuno besplatno”

Da li se gostu  naplaćuje skeniranje Qr kod menija ?

Kliknite ovde i vidite qr meni za restorane

Kako izgleda digitalni meni na telefonu ?

Back
WhatsApp
Pozovite nas