Kategorija: Izrada Web Sajta
Redizajn sajta: Razlike između starog i novog sajta OŠ Jovan Ristić

Odlučili smo da podelimo sa vama kako smo uradili redizajn sajta: razlike između starog i novog sajta OŠ Jovan Ristić

Osnovna škola Jovan Ristić nedavno je doživela osveženje svog sajta, a rezultat je očigledan – novi sajt je moderan, funkcionalan i pruža bolje iskustvo korisnicima u poređenju sa prethodnom verzijom. U nastavku ćemo se upoznati sa nekim od ključnih razlika između starog i novog sajta, kao i razlozima zbog kojih vlasnici sajta treba da se odluče za redizajniranje sajta i zašto mogu imati poverenja u naš tim koji je obavio ovaj posao.

stari sajt
STARI SAJT
novi sajt
NOVI SAJT

Vizuelni identitet: Prva stvar koja se primeti prilikom posete novom sajtu je atraktivan i savremen dizajn. Stari sajt je imao zastareli izgled, sa neprivlačnim bojama i rasporedom elemenata. Nasuprot tome, novi sajt je osvežavajući, sa harmoničnim bojama, privlačnim fontovima i intuitivnim rasporedom. Ovaj novi vizuelni identitet pruža pozitivno prvo iskustvo korisnicima, čime se stvara povoljan utisak o školi.

izrada sajta za os Jovan Ristic izrada sajta
Redizajn sajta: Razlike između starog i novog sajta OŠ Jovan Ristić

Korisničko iskustvo: Novi sajt se fokusira na korisnike i njihove potrebe. Uz poboljšanu navigaciju i intuitivno postavljene menije, korisnici će brzo pronaći sve informacije koje traže. Pored toga, dodata je i pretraga unutar sajta, što dodatno olakšava pronalaženje specifičnih podataka. Uz bolje organizovane sadržaje, posetiocima je sada mnogo lakše da se informišu o događanjima, rasporedu časova, obaveštenjima i drugim važnim informacijama.

redizajn sajta i izrada sajta
Sajt prilagođen za sve uređaje

Mobilna prilagodljivost: Novi sajt je napravljen da bude potpuno prilagodljiv različitim uređajima, uključujući i mobilne telefone i tablete. Ovo je važno s obzirom na to da sve više ljudi pristupa internetu putem mobilnih uređaja. Stari sajt nije bio dovoljno optimizovan za mobilne uređaje, što je otežavalo korisnicima pregledanje sadržaja na manjim ekranima. Novi sajt omogućava korisnicima da lako pristupe informacijama i na mobilnim uređajima, što je velika prednost.

brzina sajta
Brzina sajta 95 od 100

Brže učitavanje: Novi sajt je optimizovan za brže učitavanje stranica. Stari sajt je bio spor i korisnicima je oduzimao vreme dok se učitavao. To je moglo da izazove frustraciju kod posetilaca i dovede do gubitka njihovog interesovanja. Novi sajt se brzo učitava, čime se poboljšava korisničko iskustvo i smanjuje stopa napuštanja sajta. Ovde možete da testirate brzinu sajta!

Redizajniranje sajta pruza mogucnost da se implementiraju najnoviji sigurnosni standardi
Redizajn sajta: Razlike između starog i novog sajta OŠ Jovan Ristić

Bezbednost: Redizajniranje sajta pruža mogućnost da se implementiraju najnoviji sigurnosni standardi. Stari sajt je mogao biti podložan ranjivostima i hakerskim napadima, što je predstavljalo rizik za školu i korisnike. Novi sajt je izgrađen sa sigurnošću u fokusu, što pruža zaštitu podacima i smanjuje rizik od napada.

Osnovna škola Jovan Ristić je imala poverenje u naš tim koji je redizajnirao njihov sajt iz nekoliko razloga. Prvo, uradili smo besplatno idejno rešenje sajta. Videli su naš portfolio za izradi modernih i funkcionalnih sajtova. Naš rad može se videti kroz rezultate novog sajta, koji je impresivan i prilagođen korisnicima. Naš tim je sarađivao sa drugim klijentima i stekao dragoceno iskustvo u oblasti izrade sajtova. Mi možemo da pružimo podršku i u održavanju sajta nakon redizajna, što je od vitalnog značaja za dugoročni uspeh sajta.

Nas tim je saradivao sa drugim klijentima i stekao dragoceno iskustvo u oblasti izrade sajtova
Redizajn sajta: Razlike između starog i novog sajta OŠ Jovan Ristić

Redizajniranje sajta Osnovne škole Jovan Ristić donelo je brojne koristi. Novi sajt pruža moderniji izgled, poboljšano korisničko iskustvo, bolju prilagođenost mobilnim uređajima, brže učitavanje i veću sigurnost. Uprava škole je zadovoljna sa redizajnom sajta tako da su nastavili sa nama saradnju sa održavanjem školskog sajta.

Zajedno ćemo napraviti sjajan web sajt koji će osnažiti vaše poslovanje i otvoriti vrata neograničenim mogućnostima na internetu. Kontaktirate nas i zatražite besplatno idejno rešenje sajta.

Pročitali ste naš članak – Redizajn sajta: Razlike između starog i novog sajta OŠ Jovan Ristić

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas