fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Sajtovi za posao – Prednosti sajta

Sajtovi za posao – Prednosti sajta

Sajtovi za posao – Prednosti sajta u ovom članku možete pročitati 10 prednosti sajta. Danas je posedovanje web sajta kompanije jednako važno kao i prodavnica, kancelarija ili broj telefona. Istraživanje je pokazalo da 6/10 kupaca očekuje da brendovi imaju sadržaj na mreži o svom poslovanju. Zašto više čekati da vas klijenti traže! Ako ste vlasnik ili vodite posao koji nije napravio taj korak u online svetu, evo 10 razloga zbog kojih ćete se zapitati zašto to niste učinili ranije.

Imati web sajt znači da su kupci uvek u mogućnosti da vas pronađu – bilo kada i bilo gde.

Online prisutnost 24/7

Imati web sajt znači da su kupci uvek u mogućnosti da vas pronađu – bilo kada i bilo gde. Čak i van radnog vremena, vaš web sajt nastavlja da pronalazi i obezbeđuje nove klijente. Korisnicima nudi pogodnost jer mogu pristupiti informacijama koje su im potrebne u udobnosti svog doma, bez dodatnog pritiska da kupuju. Osim toga, pošto većina kompanija danas ima svoj web sajt, postoji velika šansa da gubite klijente u odnosu na konkurenciju ako ostanete van mreže.

web sajt pruža brz i lak način komuniciranja informacija između kupaca i prodavaca

Razmena informacija

Najjednostavnije rečeno, web sajt pruža brz i lak način komuniciranja informacija između kupaca i prodavaca. Možete navesti svoje radno vreme, kontakt informacije, prikazati slike svoje lokacije ili proizvoda i koristiti kontakt forme da biste olakšali upite potencijalnih kupaca ili povratne informacije od postojećih. Možete čak i da otpremite promotivne video snimke da biste zaista angažovali svoje klijente i prodali svoje poslovanje na efikasan i isplativ način. Ovo je takođe dobar način da promovišete svoje kanale društvenih medija i izgradite zajednicu sa svojim klijentima.

Kredibilitet

U današnjem savremenom svetu postoji očekivanje da svaka ugledna kompanija ima sajt za posao. Potencijalni kupci bi verovatno imali nepoverenje u bilo koje preduzeće koje nema telefonski broj ili fizičku adresu, a isto se može reći i za nepostojanje web sajta. Ovo su korisne alatke za deljenje ključnih informacija o vašem poslovanju sa klijentima i odgovore na sva pitanja „Šta i zašto“ mogu da imaju. Štaviše, posedovanje web sajta dobrog kvaliteta i jednostavnog za korišćenje čini da se klijenti osećaju prijatno koristeći vaše usluge, jer će pretpostaviti da mogu očekivati isto pozitivno iskustvo u svim oblastima vašeg poslovanja.

Smanjuje troškove pomoću sajta za poslove

Pored jednostavnog prikazivanja informacija, svoj web sajt možete koristiti i za prodaju robe i usluga direktno potrošačima, u nekim slučajevima uklanjajući potrebu za korišćenjem „običnih“ prodavnica koje uključuju velike operativne troškove (plate osoblja, iznajmljivanje, komunalije da navedem samo neke). Eliminisanje ovih režijskih troškova će vam takođe omogućiti da snizite svoje cene, dajući vašem preduzeću pravu konkurentsku prednost. Takođe se može koristiti interno u okviru vašeg poslovanja; da li imate vesti koje želite da podelite sa kolegama ili imate važne informacije kojima menadžment može da pristupi? Web sajta može vam uštedeti mnogo vremena jer je sve što vam je potrebno na jednom mestu i može mu se pristupiti u bilo kom trenutku.

Pošto je vaš sajt dostupan svima širom sveta, mogućnost probijanja geografskih barijera nikada nije bila lakša. Svako, iz bilo koje zemlje, moći će da pronađe vašu kompaniju i kao takva je sada potencijalni kupac.

Proširenje tržišta

Pošto je vaš sajt dostupan svima širom sveta, mogućnost probijanja geografskih barijera nikada nije bila lakša. Svako, iz bilo koje zemlje, moći će da pronađe vašu kompaniju i kao takva je sada potencijalni kupac.

Potencijalni kupci

Analitika sajta vam omogućavaju da identifikujete ko je vaš tipičan kupac, kako su vas pronašli, šta im se dopada i da prilagodite svoje poslovanje da maksimizirate kupovinu preko vašeg sajta. Raznolikost dostupnih podataka takođe vam može pomoći da bolje razumete kako vaši kanali društvenih mreža utiču na vaš brend.

Reklamiranje

Alati kao što su Google AdVords ili oglašavanje na Facebook-u daju vam moć da dosegnete klijente sa mnogo više tačnosti i pouzdanosti nego tradicionalnim metodama oglašavanja van mreže. SEO i online oglašavanje su odličan način da se podigne svest, ako se pravilno radi, saobraćaj na vašem web sajtu može da se poveća. Budite prva kompanija koju potencijalni novi kupac vidi kada traži određeni proizvod ili uslugu na mreži i koristite stranicu za kontakt ili funkcije e-trgovine vaše veb stranice da biste olakšali kupovinu proizvoda ili pronalaženje maloprodajnog objekta nego ikada ranije. Sajtovi za poslove može da bude u početku opterećenje ako imate mali budžet ali se na duge staze veoma isplati.

izrada web sajta cena

Sajtovi za posao – Prednosti sajta

Online konkurencija

Ako nemate web sajt, velika je verovatnoća da će to učiniti vaša konkurencija, to znači da propuštate da steknete nove kupce. Ključno je da nijedna prilika ne bude propuštena.

Korisnički servis na sajtu

Web sajtovi pružaju lakši način za rukovanje korisničkim uslugama. Nudeći odgovore na često postavljana pitanja, možete da smanjite troškove korisničke podrške i uštedite vreme i novac, kao i da pružite mnogo više informacija. To takođe znači da kupci mogu odmah da dobiju odgovor i štede vreme, što pomaže u podsticanju pozitivnih odnosa sa kupcima na duži rok. Ovo bi moglo biti od koristi za vas, sve pozitivne povratne informacije se mogu učitati u izjavu, vaši klijenti su srećni zašto ih ne biste pokazali?!

Prilika za rast

Prednost sajta su, generalno, odličan način da se obezbedi mesto na koje se potencijalni investitori mogu uputiti. Pokazuje šta je vaša kompanija, šta je postigla i šta može da postigne u budućnosti.

Ukoliko želite da imate svoj sajt za poslovanje kontaktirate nas. Kada nas budete kontaktirali možete dobiti besplatno idejno rešenje sajta. Ne morate ništa da platite ako Vam se ne bude svideo sajt. Najpoštenija ponuda u regionu!

Poslednji sajt koji smo dizajnirali i kreirali je za OŠ Braća Jerković.

Sajtovi za posao – Prednosti sajta

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas