fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: QR meni
Šta je digitalni meni?

Šta je digitalni meni, kako je tehnološko rešenje koje zamenjuje tradicionalne menije u restoranima, kafićima, hotelima, pekarama ili drugim ugostiteljskim objektima? Umesto klasičnih papirih verzija, digitalni meni se prikazuje na mobilnim telefona. Ovaj napredni koncept omogućava gostima da pregledaju hrane i pića, čitaju detaljne opise jela, prilagode svoje narudžbe, mogu da vide druge informacijama kao što su sastojci, lokaciju restorana, broj telefona za rezervacije, društvene mreže i radno vreme.

Šta je digitalni meni ?
Digitalni meni za Art caffe

Digitalni meni nudi brojne prednosti za ugostitelje i goste. Restorani mogu jednostavno ažurirati ponudu, prilagođavati cene, istaknuti posebne ponude ili sezonska jela i tako poboljšati korisničko iskustvo. Gosti, s druge strane, imaju mogućnost lakše istraže meni i da jednostavnim skeniranjem qr code da vide vaš meni i brže da se odluče šta će da poruče u restoranu.
Poručite Vaš digitalni meni.

Uvođenje digitalnog menija može biti korisno za modernizaciju ugostiteljskog poslovanja, privlačenje mlađe publike i brže odlučivanje gostiju šta žele da poruče u restoranu.

Cena digitalnog menija

Cena digitalnog menija iznosi samo 150 eura godišnje! Transforimišite svoj restoran ili kafić i unapredite korisničko iskustvo uz moderno rešenje. Iskoristite priliku sada i uvedite digitalni meni u svoj restoran.

Uz poručeni digitalni meni dobijate holdere na stolovima i štampani flajer na kome se nalazi qr code. Kada se skenira taj qr code pojavljuje se Vaš digitalni meni.

Soho digitalni meni

5 ključnih prednosti korištenja digitalnih menija u restoranima

Korištenje digitalnih menija u restoranima donosi 5 ključnih prednosti:

  1. Poboljšano korisničko iskustvo: Gosti mogu lako pregledati opcije, prilagoditi narudžbe i pristupiti detaljnim informacijama o jelima.
  2. Brža usluga: Digitalni meni omogućava jednostavniju i bržu narudžbu, što smanjuje čekanje i poboljšava ukupno iskustvo gostiju.
  3. Lako ažuriranje ponude: Restorani mogu jednostavno menjati i ažurirati ponudu, dodavati sezonske jela ili istaknuti posebne ponude.
  4. Bolje informacije o sastojcima: Gosti mogu saznati više o sastojcima jela, što pomaže u odabiru hrane.
  5. Smanjenje troškova i otpada

Iskoristite prednosti digitalnih menija i unaprijedite restoran već danas! Kontaktirete nas !

Asude digitalni meni

Najbolje rešenje za digitalni meni

Tražite najbolje rešenje za digitalni meni?

Naša platforma za digitalne menije nudi sve što vam treba za modernizaciju vašeg restorana. Pregledni i interaktivni dizajn, jednostavno ažuriranje ponude, mogućnost personalizacije i prilagođavanja jelovnika i još mnogo toga. Naša savremena i korisnički prijateljska platforma omogućava gostima da brzo i jednostavno pregledavaj digitalni meni koji će ih impresionirati.

Uz naše najbolje rešenje digitalnog menija, poboljšajte svoje poslovanje, povećajte prodaju i pružite vrhunsko korisničko iskustvo. Kontaktirate nas i dobijete vaš digitalni meni.

City talk digitalni meni

Pročitali ste naš članak: šta je digitalni meni?

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas