Kategorija: QR meni
Šta je digitalni meni?

Šta je digitalni meni, kako je tehnološko rešenje koje zamenjuje tradicionalne menije u restoranima, kafićima, hotelima, pekarama ili drugim ugostiteljskim objektima? Umesto klasičnih papirih verzija, digitalni meni se prikazuje na mobilnim telefona. Ovaj napredni koncept omogućava gostima da pregledaju hrane i pića, čitaju detaljne opise jela, prilagode svoje narudžbe, mogu da vide druge informacijama kao što su sastojci, lokaciju restorana, broj telefona za rezervacije, društvene mreže i radno vreme.

Šta je digitalni meni ?
Digitalni meni za Art caffe

Digitalni meni nudi brojne prednosti za ugostitelje i goste. Restorani mogu jednostavno ažurirati ponudu, prilagođavati cene, istaknuti posebne ponude ili sezonska jela i tako poboljšati korisničko iskustvo. Gosti, s druge strane, imaju mogućnost lakše istraže meni i da jednostavnim skeniranjem qr code da vide vaš meni i brže da se odluče šta će da poruče u restoranu.
Poručite Vaš digitalni meni.

Uvođenje digitalnog menija može biti korisno za modernizaciju ugostiteljskog poslovanja, privlačenje mlađe publike i brže odlučivanje gostiju šta žele da poruče u restoranu.

Cena digitalnog menija

Cena digitalnog menija iznosi samo 150 eura godišnje! Transforimišite svoj restoran ili kafić i unapredite korisničko iskustvo uz moderno rešenje. Iskoristite priliku sada i uvedite digitalni meni u svoj restoran.

Uz poručeni digitalni meni dobijate holdere na stolovima i štampani flajer na kome se nalazi qr code. Kada se skenira taj qr code pojavljuje se Vaš digitalni meni.

saznajte vise o kljucnim prednostima koristenja digitalnih menija
Soho digitalni meni

5 ključnih prednosti korištenja digitalnih menija u restoranima

Korištenje digitalnih menija u restoranima donosi 5 ključnih prednosti:

  1. Poboljšano korisničko iskustvo: Gosti mogu lako pregledati opcije, prilagoditi narudžbe i pristupiti detaljnim informacijama o jelima.
  2. Brža usluga: Digitalni meni omogućava jednostavniju i bržu narudžbu, što smanjuje čekanje i poboljšava ukupno iskustvo gostiju.
  3. Lako ažuriranje ponude: Restorani mogu jednostavno menjati i ažurirati ponudu, dodavati sezonske jela ili istaknuti posebne ponude.
  4. Bolje informacije o sastojcima: Gosti mogu saznati više o sastojcima jela, što pomaže u odabiru hrane.
  5. Smanjenje troškova i otpada

Iskoristite prednosti digitalnih menija i unaprijedite restoran već danas! Kontaktirete nas !

Digitalni meni donosi niz prednosti za vas restoran.
Asude digitalni meni

Najbolje rešenje za digitalni meni

Tražite najbolje rešenje za digitalni meni?

Naša platforma za digitalne menije nudi sve što vam treba za modernizaciju vašeg restorana. Pregledni i interaktivni dizajn, jednostavno ažuriranje ponude, mogućnost personalizacije i prilagođavanja jelovnika i još mnogo toga. Naša savremena i korisnički prijateljska platforma omogućava gostima da brzo i jednostavno pregledavaj digitalni meni koji će ih impresionirati.

Uz naše najbolje rešenje digitalnog menija, poboljšajte svoje poslovanje, povećajte prodaju i pružite vrhunsko korisničko iskustvo. Kontaktirate nas i dobijete vaš digitalni meni.

Uz nase najbolje rjesenje digitalnog menija poboljsajte svoje poslovanje povecajte prodaju
City talk digitalni meni

Pročitali ste naš članak: šta je digitalni meni?

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas