fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Uticaj fotografije na web sajt i njegovu SEO optimizaciju

Preporuke za fotografije, web sajt, SEO optimizaciju.

Google-ove komentar na fotografije i rang vašeg sajta je početna tačka za razmišljanje o upotrebi fotografija za SEO optimizaciju na Vašem sajtu.

izrada web sajtova

U nedavnom tvitu neko je pitao Googlovog stručnjaka da li je korišćenje fotografija ima uticaja na rangiranje? Dobio je odgovor: “Za pretragu slika, ako je ista slika kao na mnogim drugim mestima, biće mnogo teže da se rangira Vaš web sajt na Google pretragu.”

Upoznajte se s najboljim praksama za kompresiju slika bez gubitka kvalitete i saznajte kako adekvatno postavljene oznake (alt atributi) mogu poboljšati vašu poziciju na rezultatima pretrage. Povećajte brzinu učitavanja sajta optimizacijom veličine fotografija, što poboljšava korisničko iskustvo i zadržavanje posetilaca. Pronađite ključne savete za postavljanje i organizaciju fotografija kako biste povećali angažovanje publike. Uzmite u obzir mobilnu prilagodljivost i saznajte kako pravilno prilagoditi slike za različite uređaje. Bez obzira na vrstu sajta kojim upravljate, naučite kako iskoristiti moć fotografija za bolju SEO optimizaciju i postizanje konkurentske prednosti. Proširite svoje znanje o uticaju fotografija na SEO i ostvarite veći uspeh na digitalnom tržištu.

SEO optmizacija

Postoji dugogodišnje SEO ideja da je neoriginalan sadržaj negativna stvar koja može uticati na rangiranje. Očigleno je da postoji istine da neoriginalan sadržaj nije u mogućnosti da se rangira na pretraživačima.
Dobar izbor slika je kada na Vašem sajtu postavite fotografije Vaših proizvoda, zaposlenih, usluga kojima se bavite i mnogim drugim stvarima koje se tiču Vašeg poslovanja koje želite da prikažete Vašoj publici. Dobra web stranica je dobra ako ima fotografije koja je relevanta za tu temu. Prikazivanje fotografija na web stranici je dobar način da dođete do novih klijenata koji traže Vaš proizvod na internetu. Treba uvek da imate Vaše originalne fotografije koje ćete predstavljati na Vašem web sajtu tako da Google pretraživač označi Vaš sajt kao ažuriranim sa novim stvarima i tako se bolje rangirate na internetu.

fotografisanje proizvoda

iiStudio je tu da Vam mesečno obezbedi profesionalnu seriju fotografija i reklama

Naš predlog je da imate što više Vaših fotografija na sajtu i da predstavite tipične korisnike Vaših proizvoda. Na taj način potencijalni kupac može videti sebe i shvatiti koliko bi im život bio bolji da su kupili Vaš proizvod. Fotografije i web sajt su usko povezan sadržaj za predstavljanje firme ili kompanije.
Link tvita google Webmaster-a.
iiStudio može za Vas da odradi fotografije, web sajt i SEO optimizaciju.

Mi smo tu da Vam pomognemo da imate sajt koji će Vas predstaviti na internetu. Uz poručeni sajt dobijate fotografisanje Vaših proizvoda, artikala ili usluga sa snimanjem i digitalnom reklamom. Sve to treba da se nađe na Vašoj stranici kako bi Vaš sajt izgledao moderno i profesionalno. Fotografišemo i snimamo različite događaje koje će da budu dugotrajna uspomena za Vas, Vašu firmu ili Vaše porodične uspomene. Neke od naših fotografija možete videti na našem instagram profilu.

Pročitali ste članak Uticaj fotografije na web sajt i njegovu SEO optimizaciju.

Više o izradi web sajta.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas