fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Digitalni meni za TV

Digitalni meni za TV pomoću kojeg možete da povećate prodaju u svom restoranu ?

Istaknite svoj meni

Dizajn menija je privlačan i interesantan. Prednost menija za TV je što će digitalni meni reklamirati Vašu hranu dok god Vam radi restoran.  Imate priliku da posedujete savremen digitalni meni. Pogledajte naš portfolio i donesite pravu odluku. Primer digitalnog menija za TV u restoranima možete videti ovde.

Fotografišemo hranu!

Nemate ekskluzivne fotografije koje su privlačne ? Mi smo tu da fotografišemo hranu za Vas, napravimo dizajn menija i na kraju dobijete ekskluzivni meni za LCD TV. Više naših fotki možete videti ovde.

Cena je 9000din

Cena digitalnog menija za TV je 9000din. Za taj novac dobijete fotografisanje hrane, dizajn svakog obroka pojedinačno sa svojim nazivom koje možete da iskoristite na društvenim mrežama i video digitalni TV meni.

Cena bez fotografisanja 4000din

Imate Vaše fotke ili ste daleko od nas ? U redu možemo online da uradimo Vaš meni za TV. Pošaljete nam Vaše fotke sa nazivima jela, logo i cenu obroka. Za par dana Vama je gotov meni!

Fotografisanje hrane za TV meni

Kako izgleda naš TV meni u jednom od restorana

Prednosti TV menija:

Ekran dobrodošlice
Animacija loga
Predjela, supe
Ponuda dana
Fotografije hrane
Topla i hladna pića
Promo ekran

 Povećajte prodaju sa prvim utiskom koji privlači pažnju

Studije su pokazale da više ljudi gleda digitalne tv menije u javnosti nego na internetu! Vaša glavna publika svakodnevno vam prolaze kroz vrata. Privucite njihovu pažnju digitalnim menijem ispunjenom bojama, video zapisima i animacijama uz pomoću našeg tima.

Učinite menije čitljivijim za bolju prodaju

Kupci neće brinuti da li mogu da pročitaju nazive na jelovniku. Prikazivanje digitalnih menija u vašem restoranu eliminiše ovaj problem. Na TVu mogu da vide svako jelo kako izgleda.  Kontrolišite veličinu svoje grafike i ekrana Veliki televizor ili mali, jedan ili nekoliko, učinite da vaše digitalne  menije rade u vašem restoranu.

Grad

Novi Pazar i okolina.

kreaitivni studio

Pozovite nas

+381 63 869 92 91

Back
WhatsApp
Pozovite nas