fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

SEO Optimizacija

SEO ili optimizacija za pretraživače je da Vaš sajt se što bolje rangira na pretraživačima kada se otkuca naziv Vaše firme ili neke ključne reči koju želite da istaknete u Vašem poslovanju. Na ovoj stranici možete videti detaljunu analizu naše optimizacije sajtova koje radimo za klijente.

Okreni me

SEO

WEB SAJT

SADRŽAJ

FB & IG

REKLAME

Naš prilaz SEO strategiji

Nakon što naš SEO tim obezbedi pretraživačima pristup vašem sadržaju, analiziramo publiku kako bi shvatili šta je potrebno da se vaš web sajt pojavi na prvoj stranici Googla ili Binga.

Hosting i domen

Najbitnija stavka za SEO je pouzdan I brz hosting. Ne zeliš da ti je sajt nedostupan I spor. Ako se Vaš sajt se neučitava brzo posetitelji vašeg sajta će napustiti vaš sajt I vi izgubiti potencijalnog kupca.
Najbitnija deo kod SEO optimizacije je brzina učitavanja vašeg sajta.

Optimizacija sadržaja

Sledeća stavka za dobar SEO optimizaciju je sadržaj. Treba da imate originalni sadržaj sa najmanje 300 reči a pozeljno je do 1000 reči na stranici. Ako ne znate da smislite tekst onda treba da nadjete nekog ili da istražite po internetu svoju konkurenciju I da se napravi odgovarajući tekst sa vašim ključnim rečima koje iz samog starta forsirate.

Prilagođena tema za SEO

Prilikom izrade sajta treba izabrati dobru temu koja je dobro kodirana tema da bi bila laka za seo optimizaciju. Morate voditi računa da tema bude skoro ažurirana.
Plugini ili dodaci na sajtu koji čine sastavni deo sajta, treba da ih imate maksimalno 10 instaliranih dodataka koji su redovno ažurirani. Testiraj brzinu svog sajta.

Struktura linkova

Prilikom odabira strukture za url je u podešavanjima permalinka i tu treba da se odabere struktura naziva članka ili stranice da bi pomogao googlu da bolje ranigra tvoj sajt. Ovo je veoma bitna stavka za SEO.

Analiza analitike i reklamiranje

Prilikom analize analitike, potrebno je instalirati dodatak koji vam detaljno prikazuje odakle i kako stizu vaši posetitelji na sajtu. Google voli da sa vremena na vreme platite reklamu gde će prikazivati vaš sajt na pretragama. 

SEO dodatak

Instaliranje dodatka koji će Vam pomoći u daljoj optimizaciji sajta i pisanje članaka na sajtu.

SEO analiza sajta

Hajde da započnemo SEO analizu sajta sa onim stvarima koje apsolutno morate da proverite.
Potencijalne problematične oblasti na sajtumogu da spreče vaše ranigiranje na Google-u.

Sprovođenje SEO analize sajta može vam pomoći da napravite strategiju na početku novog projekta ili pokretanja sajta i predstavlja deo stalnog uspeha.

Pronalaženjem problema što je pre moguće, možete da rešite probleme koji sprečavaju vaš web sajt da ostvari svoj puni potencijal. Možete izvršiti besplatnu analizu sajta tako što ćete popuniti formu i dobiti vašu analizu na mailu.

Želite da saznate više u svet tehničkog SEO-a? Pogledajte naš sadržaj ispod da biste stekli osnove SEO optimizacije sajta.

Testiraj svoj web sajt našom besplatnom analizom

SEO optimizacija i ključne reči

Kljucne reči za SEO optimizaciju mora da se nadju na naslovima kao sto su H1 i H2. U vašem sadržaju mora da se na nekoliko mesta nađu ključne reči koje mogu da vas rangiraju na pretraživaču.

Nas url ili domen je iistudio.rs

Prmera radi naša stranica za izradu web sajtova je  www.iistudio.rs/izrada-web-sajta
(ovo je ispravna struktura url-a)

www.iistudio.rs/5^%^kjdkd
(ovo je neispravna url struktura)

seo optimizacija

Uz pomoću dobro SEO da imate više kupaca

%

Povećane posete na sajtu

%

da povćate svoju zaradu

seo optimizacija

U sadržaju je dobro da imaž neke medije kao sto su fotografije i video kao i linkove ka drugim sajtovima. Postavljanje linkova u sadržaju ka drugim kvalitetnim sajtovima je dobro i zbog toga će te google nagraditi i dobićeš bolje rangiranje u odnosu na konkurenciju koja ne koristi linkove ka drugim sajtovima.

Vaša početna strana ne bi trebala da ima linkove ka drugim sajtovima jer će prebrzo da napuste vaš sajt. Kratka poseta vašem sajtu ce ugroziti rangiranje na googlu. Jer google smatra da nema kvalitetnog sadržaja jer je korisnik odmah napustio.

Na početnu stranu možete postaviti linkove ka drugim stranicama vašeg sajta. Kao što je slučaj na našoj početnoj stranici.
Prilikom dodavanje fotografija na sajtu potrebno je ubaciti nekoliko informacija koje se tiču same fotografije. Te informacije pomažu pretraživaču da saznaju o čemu se radi. To je obavezna stavka kod SEO optimizacije da na svaku fotografiju koju ima na sajtu mora da ima svoj naziv, alt tekst i opis fotografije.

Primer SEO optimizacija fotke

Kada se otkuca fotografisanje Novi Pazar prvi smo na početnoj strania a u fotografijama na prvoj strani se nalazi najveći broj naših fotki.

Primer kako je naš sajt optimizovan

Kada se otkuca izrada web sajtova Novi Pazar prvi smo na početnoj strania od svih agencija koje se bave izradom sajtova u Novom Pazaru. To je dobro odrađena SEO optimizacija.

Naša brzina stranice

brzina ucitavanje stranice na googlu
fotografije i seo optimizacija
seo optimizacija za sajt

Odgovori na često postavljena pitanja u vezi SEO optimizacije i kampanje

Šta je SEO optimizacija?

SEO je primena različitih strategija za poboljšanje rangiranja pretrage veb stranice. Ove strategije se kreću od optimizacije na stranici, kvalitetnog sadržaja do autoritativne izgradnje veza. SEO je važan deo svakog marketing plana na mreži i sa dobro zaokruženom strategijom; skoro svaka veb lokacija može bolje da se rangira.

Da li nudimo garancije ?

Google upozorava da se kloni kompanija koje tvrde da garantuju rangiranje. Svaka kompanija koja kaže da može je nepoštena jer se Google-ov algoritam često menja. iiStudio svojim klijentima pruža najviši nivo usluge i rezultata. Iako ne možemo garantovati najbolje rangiranje, imamo dokazane rezultate u pružanju rezultata našim klijentima. Vidite primere gore.

Da li je potrebno da se vrše izmene na sajtu?

Obično nije potrebno unositi nikakve izmene svoju veb lokaciju. Većina posla koji obavljamo nalazi se u kodu ili sadržaju svake stranice. Ako se desi da nešto mnogo usporava vaš sajt onda ćemo vam sugestvovati da se to ukloni ili izmeni kako bi se performanse vašeg sajta poboljšale. Obično većina klijenata bira da naše osoblje izvrši promene.

Da li Vaše poslovanje treba da koristi SEO?

SEO je ulaganje u budućnost vaše kompanije. Organski saobraćaj generisan optimizacijom za pretraživače ima dugoročno mnogo veći povraćaj ulaganja. Ako vaša veb lokacija nije na prvoj stranici za vaše ključne reči, propuštate veliki deo svog online potencijala. Ako zatražite besplatne konsultacije, naši konsultanti za digitalni marketing predstaviće vam SEO plan specifičan za potrebe vaše veb stranice.

Koliko dugo treba da prođe da se vide rezultati?

Sa preko 10 različitih signala za rangiranje, teško je predvideti koliko će veb stranici trebati rangiranje. Prema našem iskustvu, klijenti obično vide značajno poboljšanje ključnih reči u prvih 90 dana. SEO je dugoročna strategija, ali se stalno dokazuje da pruža najbolji povrat ulaganja.

Koliko košta SEO?

Troškovi SEO kampanje razlikuju se u zavisnosti od ciljanih ključnih reči, istorije vaše veb lokacije, industrije i količine posla potrebnog za postizanje vaših ciljeva. Imamo pristupačna rešenja koja daju stvarne rezultate. Naši digitalni konsultanti će proceniti vaše potrebe da za vas razviju pobedničku strategiju. Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije i ponudu.

SEO optimizacija sajtova

Deo sajtova koji je naš tim SEO optimizovao.

izrada web sajta restoran

Restoran Sejo

SEO optimizovan za ključne reči: restoran Sejo, pazarski cevap, restoran Novi Pazar, Mesara Novi Pazar

izrada web sajta

Don Corleone tips

SEO optimizovan za ključnu reč: Don Corleone tips

izrada web sajta

OŠ Mića Stojković

SEO optimizovan za ključne reči: osnovna skola u Umčare, Mića Stojković, os Mića Stojković

Više informacija o sajtovima i našem radu

Pozicioniranje sajta na Google

Pozicioniranje sajta na Google

Pozicioniranje sajta na Google je veoma bitno, gde je online prisustvo postalo ključno za uspeh. Pozicioniranje sajta na Google postalo je neizostavan element svake uspešne online strategije. Sa pretraživačem kao glavnim izvorom informacija za milijarde korisnika...

SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta: Ključni koraci za postizanje savršene optimizacije Kada govorimo o SEO optimizaciji sajta, ne radi se samo o estetici ili brzini učitavanja sajta. Ona obuhvata širi spektar elemenata koji uključuju pristupačnost, implementaciju najboljih praksi...

Brzina sajta 90+

Brzina sajta 90+

Kako Poboljšati Brzinu Sajta: Detaljan Vodič Uvod U digitalnom svetu, brzina web stranice, ili brzina sajta, igra ključnu ulogu u zadovoljstvu korisnika i rangiranju na pretraživačima. Ovaj vodič pruža konkretne uvide o optimizaciji brzine sajta kako biste unapredili...

Hajde da optimizujemo tvoj sajt !

Budi ispred konkurencije, SEO optimizacija je za tvoj posao.

Back
WhatsApp
Pozovite nas