fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Planirate li izradu web sajta za vaš posao ili projekt? Saznajte sve o izradi web sajta, korak po korak. Na našem sajtu možete videti najbolje savete i tehnike za izradu atraktivne, funkcionalne i uspešne web sajtove. Otkrijte ključne korake, trendove u web dizajnu i najbolju web dizajn agenciju u Srbiji. Izrada web sajta nikada nije bila lakša. Kliknite na dugme izrada web sajta i tražite od nas besplatno idejno rešenje!

Izrada web sajta je proces kreiranja funkcionalnog i atraktivnog web sajta.

Šta kažu naši klijenti 🥰 

Dvanaesta beogradska gimnazija

Srednja škola

izrada sajta olga petrov

Olga Petrov

Osnovna škola

izrada sajta za skolu mica stojkovic

Mića Stojković

Osnovna škola

Stefan Dečanski

Osnovna škola

Odlična saradnja oko izrade i održavanja sajta  Sa zadovoljstvom preporučujemo Tim koji čine veoma perspektivni ljudi, spremni u svakom trenutku da pomognu i reše problem. Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama. Sve pohvale!

Prvo da ti se zahvalim što tako efikasno i ažurno postavljaš naše sadržaje. Baš mi je drago što sarađujemo.

Sajt OŠ “Mića Stojković” ažurno i veoma profesionalno uređuje Ismet Islamović. Materijali koje škola šalje postavljeni su na sajt u najkraćem roku, slike su formatirane, dokumenti uobličeni i u odeljku gde treba da stoje. Sa Ismetom Islamovićem imamo odličnu komunikaciju i prijatnu poslovnu korespondenciju.

Veoma smo zadovoljni sa Vašim održavanjem našeg školskog sajta. Brzina kojom postavljate materijal na sajt je odlična, a nama značajna kako bi što pre obavestili učenike i roditelje o novostima i događajima u našoj školi. Vaši predlozi za sajt su u velikoj meri unapredili i osavremenili izgled u odnosu na vreme pre Vašeg dolaska.
Radujemo se nastavku saradnje i u ovoj školsloj godini!

02. We had an amazing experience with Company XYZ. Not only did they deliver, they over-delivered. Each one of their team members brings unique expertise to the table. If you decide to go with Company XYZ, you’ll stick with them for a long time!

03. We had an amazing experience with Company XYZ. Not only did they deliver, they over-delivered. Each one of their team members brings unique expertise to the table. If you decide to go with Company XYZ, you’ll stick with them for a long time!

04. We had an amazing experience with Company XYZ. Not only did they deliver, they over-delivered. Each one of their team members brings unique expertise to the table. If you decide to go with Company XYZ, you’ll stick with them for a long time!

Izrada sajta se odnosi na proces kreiranja i razvoja web stranice

OŠ Majka Jugovića

Šta mi radimo ?

Sve što je vašem sajtu potrebno za uspeh
 • Unikatna izrada web sajta
 • Izrada sajta na wordpress platformi i održvanje sajta
 • SEO optimizacija sajta
 • Video animacija na sajtu
 • Pisanje sadržaja i tekstova za vaš sajt
Želiš da budeš naš srećni klijent ?

Pre toga pogledaj naš portfolio i pogledaj naše radove i dizajn sajtova. I ti zaslužuješ da budeš srećan i zadovoljan sa svojim sajtom !

Besplatno idejno rešenje sajta samo kod nas?!

Još uvek nisi siguran ??? Nudimo vam besplatno idejno rešenje za izradu savremenog sajta! Bez skrivenih troškova, samo čista i neverovatna vrednost za izradu sajta. Klikni na dugme da želiš besplatno idejno rešenje sajta i osvoji svoj besplatan dizajn !!!

Naši primeri

Komentari za dizajn sajta koji smo mi radili

Ovaj sajt izgleda vrlo profesionalno i dobro dizajnirano. Početna stranica dočekuje posetitelje elegantnim izgledom i skladnom raspodelom elemenata. Paleta boja je umirujuća i pristojna, stvarajući ozbiljnu atmosferu koja odražava obrazovnu instituciju. Navigacija je intuitivna i omogućava jednostavno kretanje kroz različite delove web sajta.

Komentar 2 😅

Informacije su jasno organizovane, što olakšava pronalaženje potrebnih detalja o školi, programima, nastavnicima i drugim relevantnim informacijama. Sadržaj je detaljan i obuhvata mnoge aspekte obrazovne ustanove.

Šta ćete kada se završi izrada sajta ?

Nakon što smo zajedno stvorili vaš prekrasan novi web sajt, verujte mi, prijatelju, da vaša online prisutnost ne završava tamo. 

Zamislite samo kako bi bilo sjajno imati stručni tim koji će se brinuti o vašem sajtu, redovno proveravati njegovu funkcionalnost, ažurirati sadržaj i osigurati da sve savršeno funkcionira. Više se ne morate brinuti o tehničkim pitanjima ili izgubljenom vremenu.

Naša usluga održavanja je tu da vam pruži potpunu sigurnost i mir. Naš tim programera će redovno nadgledati vaš sajt, brinuti se o sigurnosnim ažuriranjima, pravilno upravljati sadržajem i brzo rešavati bilo kakve tehničke probleme koji se pojave.

Izrada sajta klinike koji će vas predstaviti na najbolji mogući način

Udruženje za fetalnu i neonatalnu medicinu

Radili smo sajt i za doktore

Kakav je proces izrade sajta ?
 • Popunite kontakt formu i napišete da želite web sajt
 • Neko od naših programera će vas kontaktirati putem mail-a za dalje infromacije
 • Radimo besplatno idejno rešenje sajta
 • Šaljemo Vam link na kome možete da vidite sajt
 • Svidi vam se sajt nastavljamo da ga usavršavamo
 • Platite sajt kada budete zadovoljni
 • Zakupimo domen i hosting a to mi častimo 😉
Cena izrade sajta 🤯
 • Izrada sajta sa jednom stranicom 150e 😌
 • Izrada sajta 295e 🥳
 • Izrada online prodavnice 500e 🤑

Više o cenama pogledajte na ovoj našoj stranici

Brzina sajta za doktore a može isto i za vaš sajt !

Brz sajt stvara prvi dojam, zadržava posetitelje i poboljšava korisničko iskustvo.

Izrada web sajta

Popuni kontakt formu i napiši da želiš izradu web sajta.

Izrada web sajta iiStudio

Izrada web sajta to nama prepustite, a Vi se koncentrišite na važne stvari u vašem poslu. Popunite kontakt formu kaži nam da želiš izradu web sajta i mi ćemo vam poslati specijalni dizajn za vaš posao !

Email

izradasajtova@iistudio.rs

Broj telefona

Izrada web sajta © 2024 iiStudio

Nudim vam besplatno idejno rešenje za izradu vašeg savršenog sajta.

Back
WhatsApp
Pozovite nas