fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Izrada sajta iiStudio | Otvorena ruka

Izrada sajta iiStudio | Otvorena ruka

Izrada sajta treba da bude uspešna stranica koja će da predstavi Vašu firmu na najbolji način. Mi pravimo funkcionalne sajtove koji izgledaju moderno a sa kojim možete da predstavti svoj proizvod. Tako možete da napravite profit za Vašu firmu uz pomoću dobro organizovanog sajta koji ima brzo očitavanje i na kome se radi SEO optimizacija sajta.

izrada web sajtova
otvorenaruka.rs

Naš tim je dobio poverenje i nama su dali zadatak da napravimo sajt za humanitarnu organizaciju Otvorena ruka. Uvideli su značaj sajta za uspeh organizacije. Da dođu do ljudi koji hoće da pomognu na različite načine od donacija, volonitranja i drugo.

Ako želite da Vaša firma bude uspešna na modernom tržištu,moraće te da imate profesionalni sajt. Vaš sajt predstavlja Vaše poslovanje u digitalnom svetu. Značaj sajta za marketning je da korisnik više puta može da pogleda Vaše usluge ili proizvode i da postavi određena pitanja putem sajta. Vođenje dobrih društvenih mreža bez sajta izgleda manje profesionalno. Uz dobru kampanju koja se vodi na instagramu i facebooku potrebno je sve to da povežete na svom sajtu.

Video promocija sajta koju dobijete kada mi radimo sajt.

Kreiraćemo za Vas lep i koristan sajt, u istom mogu da se vide kako su implementirani najnoviji elementi koji se koristi za prikazivanje sadržaja a samim tim i lepo vidljivi sadržaji na monitoru, laptopu, tabletu i na mobilnom telefonu.
Ako želite da dobijete besplatno idejno rešenje Vašeg sajta kontaktirajte nas!

Naš proces izrade Vašeg sajta

Izrada i dizajn web sajta
Fotografisanje
Snimanje
SEO optimizacija
Optimizovan web sajt za sve uređaje

iiStudio se bavi izradom sajta i održavanjem sajta

Održavanje web sajtova je čin redovnog proveravanje Vaše web stranice. To se radi konstantno kako bi se web sajt održao zdravim, podstakao stalni rast i ojačao Vaš Google rank.
Vaš sajt treba da bude živ sajt
Cena održavanje web sajta je
4000din mesečno.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas