fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Izrada web sajta za OŠ Skadarlija

Izrada web sajta za “OŠ Skadarlija” je zvanična internet prezentacija Osnovne škole “Skadarlija” u Beogradu. Ova škola je osnovana 1968. godine i nalazi se u srcu boemske četvrti Skadarlija, koja je poznata po svojim kafanama, slikarima i pesnicima. Škola ima oko 800 učenika od prvog do osmog razreda, koji pohađaju nastavu na srpskom jeziku. Škola nudi raznovrsne obrazovne, kulturne i sportske aktivnosti za svoje učenike i zaposlene.

Izrada web sajta za OŠ Skadarlija

Sajt OŠ Skadarlija ima jednostavan i pregledan dizajn, koji omogućava lako kretanje kroz različite sekcije i podstranice. Na početnoj strani sajta nalazi se logo škole, glavni meni sa linkovima za o školi, vesti, takmičenja, važna dokumenta, biblioteku, galeriju i kontakt, kao i slajder sa fotografijama školskih događaja. Ispod slajdera se nalaze kratke vesti o aktuelnostima u školi, kao i linkovi za upis prvaka, takmičenja i završni ispit.

Na sajtu OŠ Skadarlija se mogu pronaći razne informacije o istorijatu, misiji, viziji, ciljevima, organizaciji i radu škole. Takođe, sajt sadrži obaveštenja o rasporedu časova, planovima i programima nastave, školskom kalendaru, upisu učenika, saradnji sa roditeljima i drugim institucijama. Na sajtu se takođe mogu videti rezultati takmičenja iz različitih predmeta i oblasti koje su učenici postigli na opštinskom, gradskom i republičkom nivou. Pored toga, sajt predstavlja projekte koje škola realizuje u okviru međunarodne saradnje, ekologije, inkluzije, prevencije nasilja i drugih tema.

Izrada web sajta za OŠ Skadarlija za mobilne telefone

Sajt OŠ Skadarlija ima bogatu galeriju fotografija i video snimaka koji ilustruju život i rad škole. U galeriji će se videti slike iz učionica, radionica, ekskurzija, priredbi, sportskih takmičenja i drugih manifestacija koje organizuje škola ili u kojima učestvuje. Sajt će imati i posebnu sekciju za biblioteku škole, gde se mogu pronaći uslugama koje biblioteka nudi, kao i preporuke za čitanje.

Sajt OŠ Skadarlija je informativan i koristan izvor podataka za sve koji žele da saznaju više o ovoj školi ili da stupe u kontakt sa njom. Sajt je dostupan na adresi www.osskadarlija.edu.rs ili preko Google ili Bing pretraživača. Sajt je redovno ažuriran i prilagođen potrebama savremenog obrazovanja.

@iistudio.rs Potrebna vam je izrada web sajta? Otkrijte kako mi možemo dizajnirati vaš sajt kao što smo uradili za školu. Izrada web sajta za OŠ Skadarlija #webdesign #izradasajtova #izradawebsajtova ♬ original sound – iiStudio.rs

Optimizacija za Pretraživače (SEO): Optimizacija za pretraživače je proces koji ima za cilj poboljšanje vidljivosti sajta na pretraživačima poput Google-a. To uključuje korišćenje ključnih reči, optimizaciju brzine učitavanja, prilagođavanje meta opisa i naslova, kao i poboljšanje korisničkog iskustva.

Testiranje i Poboljšanja: Pre nego što sajt bude pušten u javnost, važno je testirati ga na različitim uređajima i pretraživačima kako biste osigurali da sve funkcioniše kako treba. Na osnovu dobijenih povratnih informacija, moguće su dodatne izmene i unapređenja.

Dogovorili smo i održavanje sajta: Web sajt nije statički sajt – važno je redovno ažurirati sadržaj, pratiti performanse sajta, rešavati probleme i prilagoditi ga promenama u tehnologiji i zahtevima publike.

Izrada web sajta OŠ Skadarlija zahteva strateški pristup i kreativni rad. Pravilno planiranje, kvalitetan sadržaj i optimizacija su ključni elementi koji će doprineti uspehu vašeg online prisustva.

Kontaktirate nas i zatražite besplatno idejno rešenje sajta.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas