fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Jeftina izrada sajta

Naša jeftina izrada sajta pruža visokokvalitetno online prisustvo po pristupačnoj ceni. Uz našu jeftinu izradu sajta, dobijate profesionalni dizajn i funkcionalnosti koje će vašu online prisutnost učiniti primamljivom i konkurentnom.

U daljem tekstu možete pročitati najbolje prakse i primer dizajna web sajta sa jednom stranicom.

Koristite uticajne naslove

Kako ćete predstaviti svoj proizvod u samo nekoliko reči? Caloenergia — prodaja kvalitetnih radijatora — koristi jasne i precizne naslove. Naslov „nova generacija grejača“ i podnaslovi „visoke performanse“  „50% ušteda energije“  „10 godina garancije“   predstavljaju njegove karakteristike na početnoj stranici. Ako oklevate oko nabavke proizvoda, poziv na akciju postoji na više načina – da pozovete prodavce, da nađete njihovu lokaciju i sami se uverite ili da ih kontaktirate uz pomoću kontakt forme na sajtu. I tako podstaći posetioce da se odluče kako im je najlakše da dođu da vas.

jeftina izrada sajta

Pogledajte sajt CaloEnergia

Kreirajte interaktivne elemente

Dizajneri web sajtova u iiStudio uvek imaju na jednoj stranici interaktivne elemente. Kada skrolujete na stranicu, naći ćete dijagram koji ističe prednosti radijatora nad ostalim radijatorima.  Tu je se nalaze osnovne infromacije za posetioce sajta koji neće da čitaju ostali tekst. Sledite ovaj primer da biste izazvali interesovanje ljudi i nesvesno ih ohrabrili da nastave sa interakcijom na vašom web sajtu.

Prikažite fotografije visokog kvaliteta

Na web sajtu Calo energia-e dokazuje da su fotografije visokog kvaliteta sve što vam je potrebno da bi se vaš proizvod izdvojio iz gomile. Da biste predstavili proizvode u najboljem svetlu, naći ćete kombinovane fotografije visokog kvaliteta i detalje o proizvodu. Garantovano da će mamiti kupce svojim proizvodima, ova prodavnica radijatora će sigurno dobiti narudžbine od onih koji žele kvalitetne radijatore.

izrada web sajta jeftina sa jednom stranicom

Demonstrirajte proizvod kroz video

Cilj izrade web sajta sa jednom stranicom je da postoji video gde mogu da se informišu i vide kako rade njihovi proizvodi. Na taj način će videti prednosti njihovih radijatora i običnih radijatora. Taj video služi za one koji se predomišljaju da li da plate kvalitetan radijator ili običan radijator koji je možda malo jeftiniji.  

Video sadržaj na web sajtu donosi brojne prednosti kada želite promovisati i prodavati svoje proizvode. Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste trebali razmisliti o uključivanju video materijala na svoj web sajt.

 1. Vizualna privlačnost: Video pruža živopisno i dinamično iskustvo koje privlači pažnju kupca. Pomaže im da se bolje upoznaju s proizvodom, stvarajući emocionalnu vezu.
 • Demonstracija proizvoda: Video može prikazati vaše proizvode u akciji, omogućavajući potencijalnim kupcima da ih vide u stvarnom svetu. To može pomoći u razumevanju funkcionalnosti i prednosti proizvoda.
 • Povećanje poverenja: Video sadržaj pruža transparentnost i autentičnost. Kada kupci vide proizvod u akciji, stvara se poverenje i vera u kvalitet i pouzdanost vašeg brenda.
 • Dostizanje ciljane publike: Video se lako deli na društvenim mrežama i može doseći veći broj potencijalnih kupaca. Podelite video na različitim platformama i dobićete veću vidljivost i širu publiku.
 • Razlikovanje od konkurencije: Uključivanje video sadržaja na svoj web sajt može vam pomoći da se istaknete od konkurencije. Kreativni i profesionalni video materijali mogu privući pažnju kupaca i ostaviti snažan utisak o vašem brendu.
@iistudio.rs Omogućite kupcima jednostavan i brz pristup vašem sajt! #webdesign #izradasajtova #websajt #biznis #online #seo #beograd ♬ original sound – iiStudio.rs
izrada web sajta jeftina

Usmerite korisnike sa mapom

Ako želite da promovišete svoju prodavnicu ili prodavnice, web sajt na jednoj stranici može da uradi trik. Ova prodavnica koja ima predstavništvo u Novom Pazaru ima na sajtu interaktivnu mapu. Posetioci takođe mogu da pronađu informacije o parkingu pored vas, šta drugi korisnici misle o vašim proizvodima, navigacija da bi pronašla lokaciju preko Google mapa. Sve u svemu, ove informacije olakšavaju kupcima koji žele da posete vašu prodavnicu i da odluče da li su zainteresovani za kupovinu proizvoda koje nudite.

sajt sa interaktivnom google mapom

Koristite boje koje izazivaju emocije

iiStudio izrada web sajta sa jednom stranicom nudi u svom dizajnu vesele vibracije prikazani su u prijatnim boja.
Boje imaju snažan uticaj na web sajt jer prenose emocije, stvaraju atmosferu i utiču na korisničko iskustvo. Pravilno korištenje boja može privući pažnju kupaca, naglasiti vaš brend i podstaknuti željenu akciju. Svaka boja nosi određeno značenje i asocijaciju, pa je važno odabrati paletu boja koja se slaže s ciljevima i sadržajem sajta. Harmonična kombinacija boja može poboljšati čitljivost, navigaciju i ukupnu estetiku sajta. Važno je razumeti psihologiju boja i ciljano koristiti boje koje će podstaknuti željenu reakciju kod kupaca. Pravilno odabrane boje mogu stvoriti snažan brend i pomoći vam da se istaknete u moru web sajtova.

Šta sve treba da ima web sajt sa jednom stranicom ?

Web sajt sa jednom stranicom treba biti dobro organizovan i sadržati ključne elemente kako bi uspešno predstavio informacije i privukao kupce. Evo nekoliko ključnih elemenata koje možete uključiti:

 • Naslovna sekcija: Istaknite bitne informacije o vašem brendu ili ponudi.
 • Usluge ili proizvodi: Prikaz vaših ključnih usluga ili proizvoda s relevantnim detaljima.
 • Galerija: Prikaz vizualnih elemenata koji predstavljaju vaš rad ili dostignuća.
 • Kontakt informacije: Adresa, broj telefona, e-mail ili društvene mreže putem kojih vas kupci mogu kontaktirati.
 • Poziv na akciju ili dugme: Jasan poziv na akciju koji postiče kupce na željenu radnju, kao što je slanje upita, kupovina ili pozivanje prodavca.
 • Društvene mreže: Linkovi na vaše profile na društvenim mrežama kako biste izgradili prisutnost na tim platformama.
 • Responsive dizajn: Osigurajte da vaš web sajt pravilno prikazuje na različitim uređajima (računarima, tabletima, mobilnim telefonima).
 • Brzi sajt: Omogućite kupcima jednostavan i brz pristup vašem sajta.
 • Jeftina izrada sajta sa jednom stranicom

Pripazite da sve informacije budu jasne, sažete i lako razumljive. Prilagodite sadržaj svojim specifičnim potrebama i ciljevima kako bi web sajt sa jednom stranicom bio učinkovit i privlačan.

portfolio sajtova
Naš portfolio za izradu web sajtova

Zaključak za izradu web sajta sa jednom stranicom

Web sajtovi na jednoj stranici dokaz su činjenice da je ponekad jednostavno bolje. Idealni web sajtovi na jednoj stranici imaju besprekornu navigaciju i ubedljiv poziv na akciju. Nadamo se da će ova lista fantastičnih saveta za izradu web sajta sa jednom stranicom inspirisati.

Iskoristite našu ponudu jeftina izrada sajta sa jednom stranicom i započnite ostvarivati svoje online ciljeve danas!

jeftina izrada sajta

Jeftina izrada sajta sa jednom stranicom je 149e.

Kome dati proverenje za izradu web sajta sa jednom stranicom ?

Za izradu web sajta sa jednom stranicom, preporučujem da se obratite našim dizajnerima koji imaju iskustvo i stručnost u izradi takvih sajtova. Potražite agencije ili freelance dizajnere sa dokazanim portfoliom i pozitivnim recenzijama. Pogledajte naš portfolio. Takođe možete se osloniti na preporuke i mišljenja drugih klijenata koji su već imali iskustvo sa njihovim uslugama. Važno je da birate pouzdanog partnera koji će vam pružiti kvalitetnu uslugu i ostvariti vaše ciljeve.

Da li je u redu imati web sajt sa jednom stranicom ?

Imati web sajt sa jednom stranicom može biti prikladno za određene situacije i potrebe. Zavisi o ciljevima i sadržaju koji želite predstaviti. Web sajt sa jednom stranicom je često jednostavan, brz za navigaciju i fokusiran na ključne informacije. To može biti idealno za lične profile, landing stranice, proizvode ili usluge s malo sadržaja. Međutim, ako planirate proširiti svoj sadržaj, dodati blog ili druge funkcionalnosti, možda će vam biti potrebna više stranica. Važno je prilagoditi vaš web sajt prema svojim specifičnim potrebama i ciljevima.

Pročitali ste naš članak: Jeftina izrada sajta

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas