fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Redizajn sajta: OŠ Kralj Petar Prvi

Redizajn sajta postaje sve bitniji kako bi se osigurala konkurentnost i efikasnost online prisustva u današnjem digitalnom svetu. Web stranice imaju ključnu ulogu u pružanju informacija i usluga posetiocima širom sveta. Sa vremenom, tehnologija se razvija, zahtevi korisnika se menjaju, što dovodi do potrebe za ažuriranjem ili zamenskim web stranicama. U ovom slučaju, uporedićemo stari sajt “www.oskraljpetarprvi.wordpress.com” sa novim sajtom “www.oskraljpetarprvi.edu.rs“.

Redizajn sajta: OŠ Kralj Petar Prvi

Stari sajt, postavljen na platformi poput WordPress-a, možda je bio funkcionalan i informativan u svom vremenu. Međutim, takvi sajtovi mogu imati ograničenja u pogledu prilagođavanja, funkcionalnosti i profesionalnog izgleda u poređenju sa samostalno kreiranim i dizajniranim sajtom kao što je sada novi sajt www.oskraljpetarprvi.edu.rs.

Pre i posle redizajna sajta

izgled starog sajta
Izgled novog sajta

Novi sajt često donosi niz poboljšanja. Jedna od primarnih prednosti je samostalni domen (.edu.rs) koja pruža osećaj autentičnosti, ozbiljnosti i pouzdanosti korisnicima. Ovo može biti posebno važno za obrazovne institucije koje žele da stvore poverenje kod svojih studenata, roditelja i javnosti.

Redizajn sajta

Prilagođeni sajtovi za obrazovanje često imaju strukturirane sekcije koje olakšavaju pristup informacijama. To uključuje kategorije kao što su aktuelnosti, upis, takmičenja, organizacija rada, obaveštenja, što olakšava korisnicima da pronađu tačno ono što traže.

Dizajn za mobilne telefone

Dizajn je takođe ključni faktor koji se može primetiti prilikom upoređivanja starih i novih sajtova. Redizajnirani sajtovi nude moderniji izgled i dizajn prilagođen mobilnim uređajima, što je izuzetno važno jer se pregled sajtova najviše koristi upotrebom mobilnih telefona.

Dizajn prilagođen mobilnim uređajima

Bezbednost je takođe bitan aspekt koji se često unapređuje pri prelasku na novi sajt. Web stranice koje koriste najnovije bezbednosne tehnologije i protokole mogu pružiti veći nivo zaštite podacima korisnika, što je od vitalnog značaja, posebno za škole i obrazovne institucije koje često imaju osetljive informacije.

Analiza sajta

Redizajn sajta oskraljpetarprvi.edu.rs je nedavno prošao kroz sveobuhvatnu analizu performansi na platformi pagespeed i dobio je izvanredne ocene. Ova platforma je istakla perfketan nivo optimizacije 100 SEO optimizacija i brzine učitavanja stranica 97, što predstavlja ključni faktor za korisničko iskustvo. Sa rezultatima koji su pokazali izuzetnu efikasnost i optimizaciju, sajt se ističe svojom sposobnošću pružanja brzog i fluidnog iskustva svim posetiocima.

@iistudio.rs Web sajtovi imaju ključnu ulogu u pružanju informacija i usluga posetiocima sajta. Video u kome možete da vidite kako izgleda sajt na mobilnim telefonima i da je uspešno urađena seo optimizacija 📱 #izradawebsajta #izradasajtova #websajt #webdesign ♬ original sound – iiStudio.rs

Za sve one koji žele da unaprede svoje online prisustvo i dobiju slično optimizovan, efikasan i atraktivan veb sajt poput OŠ Kralj Petar Prvi, pozivamo ih da nam se jave. Nudimo besplatno idejno rešenje sajta, prilagođeno njihovim potrebama i ciljevima. Naš stručni tim će pažljivo analizirati zahteve i pružiti predloge koji će odgovarati njihovoj delatnosti, a sve sa ciljem stvaranja funkcionalnog, estetski privlačnog i korisnički orijentisanog web sajta. Javite nam se i omogućite nam da zajedno uradimo izradu web sajta koja će zadovoljiti vaše poslovne potrebe i privući vašu ciljnu publiku.

Ako već imate sajt a niste zadovoljni izgledom vašeg sajta javite nam se da vam uradimo redizajn sajta i ako Vam se svidi dizajn nastavljamo saradnju.

Redizajn sajta – Kontaktirajte nas

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas