fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Kako da povećate svoj uspeh na online prodavnici pomoću Google oglasa u 2023. godini – 3 ključna koraka

Za uspeh sa Google oglasima vašeg brenda za online prodavnicu u 2023. treba vam tri veoma važna faktora koji su svi pravilno postavljeni.

 1. Prvi od njih je da treba da budete sigurni da imate pravi proizvod koji nudite po pravoj ceni.
 2. Morate biti sigurni da imate efikasan web sajt koja je lak za korišćenje i da ima nešto što podstiče više prodaja na sajtu.
 3. Morate imati ispravnu strategiju i strukturu Google oglasa koja omogućava vam da vidite uspeh u narednom periodu.
Kako da povećate svoj uspeh na online prodavnici pomoću Google oglasa

Google oglasi su jedan od najpopularnijih i najefikasnijih načina oglašavanja na internetu. Google oglasi vam omogućava da prikažete svoje oglase na Google pretraživaču i na milionima drugih web-lokacija koje su deo Google mreže. Google oglasi vam takođe omogućava da ciljate svoje potencijalne kupce na osnovu njihovih interesa, lokacije, uređaja, ključnih reči i drugih kriterijuma.

Google oglasi su jedan od najpopularnijih i najefikasnijih načina oglašavanja na internetu.

Međutim, da bi vaši google oglasi kampanja bila uspešna, nije dovoljno samo kreirati i pokrenuti oglase. Važno je i da imate kvalitetan i optimizovan sajt koji će privući i zadržati pažnju vaših posetilaca i pretvoriti ih u kupce. Izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa zahteva pažljivo planiranje, dizajniranje i razvoj.

Šta podrazumeva izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa?

Izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa podrazumeva sledeće korake:
– Određivanje ciljeva i strategije vaše google ads kampanje. Treba da znate koja je vaša ciljna publika, šta želite da postignete sa vašim oglasima, koliko novca želite da uložite i kako ćete meriti uspeh.
– Istraživanje ključnih reči i konkurencije. Treba da otkrijete koje su ključne reči relevantne za vaš proizvod ili uslugu, koliko su popularne i konkurentne, i kako ih možete iskoristiti za privlačenje kvalifikovanog saobraćaja na vaš sajt.
– Kreiranje sadržaja i strukture vašeg sajta. Treba da kreirate sadržaj koji je informativan, zanimljiv, jedinstven i prilagođen vašoj ciljnoj publici. Treba da organizujete sadržaj na logičan i pregledan način, tako da posetioci lako mogu da pronađu ono što traže i da preduzmu željenu akciju.
– Optimizacija vašeg sajta za pretraživače (SEO). Treba da primenite SEO tehnike koje će poboljšati vidljivost vašeg sajta na Google pretraživaču i povećati šanse da se vaši oglasi prikažu na relevantnim upitima. SEO tehnike uključuju korišćenje ključnih reči u naslovima, opisima, URL-ovima, zaglavljima, slikama i tekstovima, brzinu učitavanja sajta, mobilnu prilagođenost, sigurnost, interne i eksterne linkove i druge faktore.
– Optimizacija vašeg sajta za prodaju. Treba da optimizirate vaš sajt koji je povezan sa vašim oglasom, tako da posetioci imaju jasan i privlačan poziv na akciju (dugme), kao što je kupovina proizvoda, zakazivanje termina, popunjavanje obrasca ili prijavljivanje na newsletter. Treba da minimizirate distrakcije, kao što su nepotrebni elementi, dugi tekstovi ili previše opcija, i da maksimizirate poverenje, kao što su recenzije kupaca, garancije.

Šta podrazumeva izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa
Jedan od sajtova na kome radimo Google oglase – Trubači Beograd

Zašto je izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa važna?

Izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa je važna jer vam može doneti brojne prednosti, kao što su:

 • Povećanje vidljivosti i svesti o vašem brendu, proizvodu ili usluzi na internetu.
 • Privlačenje kvalifikovanog i ciljanog saobraćaja na vaš sajt, koji je zainteresovan za ono što nudite.
 • Povećanje prodaje, tako što ćete pružiti posetiocima vrednost, rešenje i jednostavan način da postanu vaši kupci.
 • Smanjenje troškova oglašavanja, tako što ćete poboljšati kvalitetni rezultat (QS) vaših oglasa i smanjiti cenu po kliku (CPC).
 • Poboljšanje povraćaja ulaganja (ROI) vaše google oglase tako što ćete ostvariti veći profit od vaših ulaganja u oglašavanje.
Zašto je izrada sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa važna?

Kako da pronađete profesionalnu agenciju za izradu sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa?

Ako želite da imate sajt koji prodaje uz pomoću google oglasa, ali nemate vremena, znanja ili resursa da ga sami napravite, možete da potražite pomoć profesionalne agencije za izradu sajta.

Naš iiStudio koji se bavi izradom sajtova vam može pružiti sledeće usluge:

 • Izradu web sajtova
 • Analizu vašeg poslovanja, ciljeva i potreba.
 • Istraživanje ključnih reči i konkurencije.
 • Kreiranje sadržaja i strukture vašeg sajta.
 • Optimizaciju vašeg sajta za pretraživače (SEO).
 • Optimizaciju vaše web stranice za prodaju.
 • Praćenje i merenje rezultata vaše google oglas kampanje.
 • Savetovanje i podršku u vezi sa vašim oglasima i sajtom.
Kontaktirate nas i zatražite besplatno idejno rešenje izrada sajta.

Da biste pronašli profesionalnu agenciju za izradu sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa, možete da uradite sledeće:

 • Pretražite internet za agencije koje se bave izradom sajtova i google oglašavanjem. Možete da koristite ključne reči kao što su “portfolio sajtova”, “izrada sajtova”, “google oglasi” i slično. Možete da pogledate njihove web sajtove, portfolije, reference. Naš porfolio možete ovde pogledati.
 • Pitajte za preporuke od svojih prijatelja, kolega ili poslovnih partnera koji su već koristili usluge takvih agencija. Možete da ih pitate za njihovo iskustvo, zadovoljstvo i rezultate. Šta kažu naši klijenti o nama ?
 • Kontaktirajte nekoliko agencija koje vam se čine pouzdanim i kvalitetnim. Možete da im pošaljete upit putem e-maila ili telefona, ili da zakažete online sastanak. Možete da im postavite pitanja o njihovom načinu rada, cenama, rokovima i drugim detaljima. Ovde nas možete kontaktirati.

Nadamo se da vam je ovaj članak kako da povećate svoj uspeh na online prodavnici pomoću Google oglasa u 2023. godini – 3 ključna koraka bio koristan i da ste saznali nešto novo o izradi sajta koji prodaje uz pomoću google oglasa.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas