fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: QR meni
Kreiranje QR menija za Old London pub

Kreiranje QR menija za Old London pub koji se nalazi u Beogradu. Uz pomoću naše SEO tehnike pronašao nas je vlasnik pub-a naš sajt na google pretragu. Popunio je kontakt formu i javio da je zainteresovan za izradu qr menija. Isti dan smo odgovorili na mail koji nam je stigao kada popunite kontakt formu na našem sajtu. I za narednih 24h smo uradili qr meni.

Kreiranje QR menija za Old London pub

Kreiranje qr menija za Old London pub
Pogledaj QR meni kako izgleda


Prednosti QR menija za restorane, kafiće, pabove, poslastičarnice, pekare :

  • QR meni je vrlo praktičan i higijenski način da gosti vide ponudu restorana na svojim mobilnim telefonima. To je posebno važno u vreme pandemije, kada je potrebno smanjiti kontakt i rizik od prenošenja virusa.
  • QR meni je lepo dizajniran i pregledan. Gostima se sviđa što ima slike jela i pića, kao i cene i opise. Takođe, ima qr meni i na engleskom jeziku, što je korisno za strane goste.
  • QR meni je lako dostupan i ažuriran. Gosti mogu skenirati QR kod sa stola ili sa ulaza u restoran i odmah videti meni na svom telefonu. Ako se meni promeni, dovoljno je samo ažurirati stranicu na sajtu, bez potrebe za štampanjem novih papirnih menija.
  • QR meni je odličan način da se privuče pažnja gostiju i poveća prodaja. Gosti mogu videti slike i opise jela i pića koja ih zanimaju, kao i preporuke i specijalne ponude. Takođe, mogu videti i dešavanja u restoranu, kao što su žive svirke, karaoke, pub kvizovi i slično.
@iistudio.rs Kreirali smo qr meni za Old Londun pub koji se nalazi u Beogradu #qrmenu #qrmeni #restoran #meni #food ♬ original sound – iiStudio.rs

Sve u svemu, mislim da odlično izgleda QR meni za Old London Pub. iiStudio.rs se trudi da na svakom svom radu pruži maksimalnu kreativnost. Nadamo se da ćemo imati puno zadovoljnih klijenata koji će nas angažovati za kreiranje qr menija. 😊

Kreiranje qr menija za Old London pub

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas