fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Ključna stvar kod održavanje sajtova

Ključna stvar kod održavanje sajtova

Da li u održavanje sajta spada i sigurnost sajta ?

Jedna od ključnih stvari za održavanje sajta za firmu je redovno ažuriranje sadržaja i softvera. To uključuje dodavanje novih blogova, proizvoda ili usluga, kao i nadogradnju postojećih. To može pomoći da se sajt održava aktuelnim, što može povećati interes i poverenje u vašu firmu.

Da li u održavanje sajta spada i sigurnost sajta ?

Druga važna stvar je održavanje sigurnosti sajta. To uključuje instaliranje sigurnosnih zakrpa i redovno skeniranje sajta za ranjivosti kako bi se spriječio neovlašteni pristup ili hakerski napadi.

Da li je će se moj sajt bolje rangirati ako ga redovno održavam ?

Održavanje SEO optimizacije takođe je važno za održavanje sajta za firmu. To uključuje redovno izvršavanje SEO analiza kako bi se identifikovali problemi i preuzeli odgovarajuće akcije za poboljšanje pozicioniranja sajta u rezultatima pretrage.

Da li agencija koja održava sajtove može da mi reši probleme sa sajtom ?

Važno je imati plan za održavanje i rešavanje problema sa sajtom. To uključuje stvaranje plana za rešavanje problema u slučaju tehničkih poteškoća ili hakerskih napada, kao i imati sistem za praćenje i rešavanje problema sa sajtom kako bi se sprečilo da se problemi ponove u budućnosti.

Šta sve spada u održavanje sajta ?

Ukratko, održavanje sajta za firmu uključuje redovno ažuriranje sadržaja i softvera, održavanje sigurnosti, održavanje SEO optimizacije i da imamo plan za rešavanje problema.

Ključna stvar kod održavanje sajtova

Mi održavamo preko 20 sajtova koji pripadaju državnim institucijama. Jedan od sajtova je i osnovna škola Skadarlija u Beogradu.

Više o našem održavanju sajtova možete pogledati na našoj stranici.

Ako želite neku od naših usluga ili imate dodatnih pitanja budite slobodni i popunite našu kontakt formu i mi ćemo Vam se ubrzo javiti.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas