fbpx
logo iistudio.rs

PORUČI SAJT

Kategorija: Izrada Web Sajta
Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata

Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata je uradio naš tim iiStudio koji se bavi izradom sajtova. Konkurencija na internetu je sve veća, nije dovoljno samo imati sajt za svoj biznis. Potrebno je da sajt bude funkcionalan, informativan, atraktivan i prilagođen ciljnoj publici. To je upravo ono što je postigla firma EUCHEM DOO, koja se bavi proizvodnjom biljnih ekstrakata. Njihov sajt www.euchemltd.com je primer dobre prakse u izradi sajta za ovu vrstu poslovanja. U ovom članku ćemo vam predstaviti naš projekat za izradu ovog sajta i kako je on doprinio uspehu firme.

Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata
Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata

Osnovne informacije o Euchem doo

EUCHEM DOO je osnovan 1997. godine u Beogradu, a od tada neprestano ulaže u razvoj i inovaciju svojih proizvoda. Njihova misija je da pruže najbolje rešenje za potrebe i želje svojih klijenata, uz poštovanje najviših standarda kvaliteta i sigurnosti.

Koraci web dizajna za Euchem

Da bi predstavili svoje proizvode i usluge na internetu, EUCHEM DOO je odlučio da napravi sajt koji će odgovarati njihovoj viziji i ciljevima. Za izradu sajta su popunili kontakt formu na našem sajtu. Ponudili smo im besplatno idejno rešenje sajta. Idejno rešenje sajta bude gotovo za 5 do 10 radnih dana. Naš tim iiStudio je poslao link sa idejnim rešenjem sajta i videli su da imamo iskustva u web dizajnu i programiranju. Proces izrade sajta je trajao mesec dana i sastojao se od sledećih koraka:

  • Definisanje svrhe i strategije sajta. Prvi korak je bio da se utvrdi namena sajta, ciljna publika, konkurencija, ključne riječi, ciljevi i očekivani rezultati. Na osnovu toga je napravljen plan i raspored aktivnosti za izradu sajta.
Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata 2
Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata

– Izbor domena i hostinga. Drugi korak je bio da se odabere adekvatan domen i hosting za sajt. Domen je naziv sajta koji se koristi za pronalaženje sajta na internetu. Hosting je usluga koja omogućava da sajt bude dostupan na internetu. EUCHEM DOO je izabrao domen euchemltd.com, naziv svoje firme. Za hosting koristimo SBB pouzdanog i kvalitetnog provajdera koji nudi brzinu, sigurnost i podršku.

Poklon hosting i domen

Svi naši klijenti koji su se odlučili da sarađuju sa nama za web dizajn su dobili na poklon hosting i domen (vrednost poklona 6000din).

– Treći korak je bio da se napišu tekstovi i pripreme fotografije za sajt. Tekstovi su trebali da budu originalni, zanimljivi, informativni i ubedljivi. Fotografije su trebale da budu kvalitetne, relevantne i privlačne. Cilj je bio da se predstave proizvodi i proizvodnja firme na najbolji način i da se naglasi njihova vrednost i prednosti. Takođe, trebalo je da se uključe jasni pozivi na akciju, kao što su kontakt, upit.

Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata 3
Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata

– Izbor platforme za izradu sajta. Četvrti korak je bio da se odabere platforma za izradu sajta. Platforma je softver koji omogućava kreiranje i uređivanje sajta bez potrebe za pisanjem koda. EUCHEM DOO je izabrao WordPress, jednu od najpopularnijih i najmoćnijih platforma za izradu sajta. WordPress nudi velike mogućnosti za prilagođavanje sajta, uključujući različite teme i dodatke koji omogućavaju promenu izgleda i funkcionalnosti sajta. WordPress takođe omogućava laku SEO optimizaciju sajta, što znači da sajt može da se bolje rangira na pretraživačima kao što je Google.

@iistudio.rs Izrada web sajta za Euchem.com #izradawebsajta #izradasajtova #websajt #webdesign ♬ original sound – iiStudio.rs
  • Peti korak je bio da se rasporedi i optimizuje sadržaj sajta. To znači da se odredi broj i naziv stranica sajta, kao i njihov redosled i hijerarhija. Takođe, znači da se optimizuje sadržaj sajta za pretraživače, koristeći ključne reči, naslove, podnaslove, opise, tagove, linkove, itd. Cilj je bio da sajt bude informativan, relevantan i lako pretraživ i indeksiran.
  • Šesti korak je bio da se doda funkcionalnost sajtu. To znači da se dodaju dodaci i skripte koji omogućavaju različite funkcije na sajtu, kao što su kontakt forma, google mapa. Cilj je bio da sajt bude interaktivan i koristan za posetioce i klijente. Provera performanse sajta i seo optimizacija sajta na googlovom sajtu za testiranje sajtova.
Web dizajn za Euchem i njegova brzina sajta

Objava sajta. Sedmi korak je bio da se objavi sajt. To znači da se sajt prebaci sa lokalnog servera na hosting server i da se podesi domen i DNS. Takođe, znači da se testira sajt na različitim uređajima i pregledačima i da se isprave eventualne greške i nedostaci. Cilj je bio da sajt bude dostupan i funkcionalan na internetu.

Analiza i razvoj sajta

To znači da se prati i meri učinak sajta, kao što su broj poseta, vreme provedeno na sajtu, itd. Takođe, znači da se redovno ažurira i unapređuje sajt, dodajući novi sadržaj, funkcionalnosti i dizajn. Cilj je bio da sajt bude aktuelan, relevantan i konkurentan na tržištu.

Web dizajn za Euchem proizvodnja biljnih ekstrakata

Zaključak

Zahvaljujući ovim koracima, EUCHEM DOO je napravio sajt koji nudi kvalitetne biljne ekstrate, koji je pregledan, brz, lako se koristi, sadrži sve bitne informacije o firmi i njenim proizvodima, kao i jasne podatke za kontakt. Sajt je takođe prilagođen standardima brenda, kao i optimizovan za pretraživače i različite uređaje. Sajt je interaktivan i koristan za posetioce i klijente, omogućavajući im da se uključe u komunikaciju sa firmom. Sajt je takođe moderan i profesionalan, prateći najnovije trendove i standarde u web dizajnu.

Ponuda za web dizajn

Ako ste zainteresovani za izradu sajta za vaš biznis, kontaktirajte naš iiStudio koji se bavi web dizajnom i mi ćemo vam pomoći da napravite sajt koji će odgovarati vašoj viziji i ciljevima.


Popuni kontakt formu i kontaktraćemo Vas.

Izrada Web Sajtova

Back
WhatsApp
Pozovite nas